Ασφαλής και σύγχρονος τεχνικός έλεγχος

3349 Επισκέψεις στο άρθρο

Το Ι.ΚΤΕΟ ΚΟΜΒΟΣ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ διαθέτει σύγχρονες εγκαταστάσεςι και έμπειρο προσωπικό, για να προσφέρει ένας ασφαλή και αξιόπιστο τεχνικό έλεγχο.

ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ Δ. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΚΥΡΙΤΣΟΠΟΥΛΟΣ Ι. ΜΙΧΑΗΛ - CAR DIAGNOSTIC SERVICES
Ιδιαίτερα σημαντικός είναι ο έλεγχος του αυτοκινήτου από ΚΤΕΟ, αφού -πέραν των κυρώσεων βάσει κ.ο.κ.- αποτελεί τον πλέον αξιόπιστο τρόπο ελέγχου της κατάστασης του οχήματος. Άλλωστε, ο έγκαιρος έλεγχος, πέραν από την ασφάλεια που προσφέρει καθώς επιβεβαιώνει πως οδηγείς ένα αξιόπιστο όχημα «εκεί έξω», «προστατεύει» και από την αναμενόμενη εντατικοποίηση των ελέγχων της Τροχαίας (και τα οδυνηρά πρόστιμα που προβλέπονται για όσους δεν έχουν να δείξουν το απαραίτητο έγγραφο).

Ωστόσο για να έχετε το κεφάλι σας ήσυχο και για να λάβετε ένα αξιόπιστο έλεγχο θα πρέπει να επιλέξετε ένα  ΚΤΕΟ με εγκαταστάσεις και σύγχρονο εξοπλισμό.  Να προσφέρει τις υπηρεσίες σε μικρό χρόνο από εκπαιδευμένο προσωπικό. Να διαθέτει ποιότητα στις υπηρεσίες ελέγχου, σε καλές Τιμές και παροχές.           Καλέστε: 2106101220

Ένα τέτοιο ΚΤΕΟ θα το βρείτε μία ανάσα από την Αττική Οδό
 
Το  Ι.ΚΤΕΟ ΚΟΜΒΟΣ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ δραστηριοποιείται στο χώρο του τεχνικού ελέγχου από το 2010.Στις εγκαταστάσεις της στην Λεωφόρο Κηφισιάς έχει δημιουργήσει τις απαραίτητες υποδομές, διαθέτοντας τρεις διαδρόμους ελέγχου, (δύο για επιβατικά και μία για ΜΟΤΟ) ποιοτικό έλεγχο υψηλής ποιότητας, άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό, πιστοποιήσεις από τους αντίστοιχους φορείς, ευρύχωρο και φιλόξενο περιβάλλον
Αναλυτικότερα  στο Ι.ΚΤΕΟ ΚΟΜΒΟΣ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ θα βρείτε τις εξής υπηρεσίες:
  • Τεχνικός έλεγχος
  • Εκούσιος τεχνικός έλεγχος
  • Ειδικός έλεγχος εγκατάστασης LPG & CNG
  • Επανέλεγχος
  • Online ραντεβού
Ι.ΚΤΕΟ ΚΟΜΒΟΣ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ Α.Ε.
Καλέστε: 2106101220

Δείτε με 1 κλικ: http://www.ikteokifisias.gr/
 
 

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΚΤΕΟ

  • AUTOVISION

    AUTOVISION

    Σε κάθε Κέντρο Τεχνικού Ελέγχου με το σήμα της  Autovision  ελέγχονται σχολαστικά, όλες οι κατηγορίες οχημάτων από ελαφρά οχήματα μεικτού βάρους έως 3,5τονων, δίκυκλα αλλά και βαρέα οχήματα άνω των 3,5τ. Στα ίδια κέντρα διενεργούνται ειδικοί τεχνικοί έλεγχοι όλων των κατηγοριών. Ως γνωστόν η Autovision, εκπροσωπεί το μεγαλύτερο πανελλαδικά δίκτυο ιδιωτικών ΚΤΕΟ με 52 σημεία σε όλη την Ελλάδα.
     10600 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ