Δωρεάν τεχνικός έλεγχος σε όλα τα οχήματα ΕΚΑΒ από την AUTOVISION

5713 Επισκέψεις στο άρθρο

Μια μικρή κίνηση από την AUTOVISION, γι' αυτούς που είναι πάντα σε κίνηση για όλους μας.

ΠΑΠΑΖΟΓΛΟΥ ΗΛ. ΙΩΑΝΝΗΣ
GENERAL INSURANCE Ε.Π.Ε. - BOSCH CAR SOUFLAS

Η ΑUTOVISION, πάντα με αίσθημα ευθύνης προς την κοινωνία, προχωρά σε μια πράξη αλληλεγγύης, στηρίζοντας μια ομάδα «ηρώων» της δύσκολης περιόδου που διανύουμε.

Για τα επόμενα 3 χρόνια, το Δίκτυο Ιδιωτικών ΚΤΕΟ της AUTOVISION θα παρέχει δωρεάν τεχνικό έλεγχο και ενδιάμεσους εκούσιους ελέγχους σε όλα τα οχήματα του ΕΚΑΒ - ασθενοφόρα & μοτοσυκλέτες.

Σε μια κοινωνία που δοκιμάζεται για περισσότερο από έναν χρόνο, αξίζει να στηρίζουμε όπως μπορούμε εκείνους που δίνουν καθημερινό αγώνα για το καλό όλων μας.

Η ΑUTOVISION, το μεγαλύτερο Δίκτυο Ιδιωτικών ΚΤΕΟ στην Ελλάδα, αναγνωρίζοντας τη συμβολή των ΕΚΑΒ στην καθημερινή μάχη με τον κορονοϊό, προχωρά σε αυτή την πράξη αλληλεγγύης, διασφαλίζοντας παράλληλα πως τα

οχήματα θα κινούνται με ασφάλεια, τόσο για τους οδηγούς, όσο και για τους μεταφερόμενους.

Αξίζει να σημειωθεί πως δεν είναι η πρώτη φορά που η AUTOVISION, προχωρά σε Ενέργεια Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης. Έχοντας πολύ ψηλά στις αξίες της τον άνθρωπο, την κοινωνία και το περιβάλλον, η AUTOVISION αναπτύσσει διαρκώς δράσεις και πρωτοβουλίες που ωφελούν το κοινωνικό σύνολο. Μπορείτε να δείτε περισσότερα για το κοινωνικό έργο της AUTOVISION στο https://www.autovision.gr/etairiki-koinwniki-euthuni/

Kοινοποίησε το »

Kοινοποίησε το »

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΚΤΕΟ

  • AUTOVISION

    AUTOVISION

    Σε κάθε Κέντρο Τεχνικού Ελέγχου με το σήμα της  Autovision  ελέγχονται σχολαστικά, όλες οι κατηγορίες οχημάτων από ελαφρά οχήματα μεικτού βάρους έως 3,5τονων, δίκυκλα αλλά και βαρέα οχήματα άνω των 3,5τ. Στα ίδια κέντρα διενεργούνται ειδικοί τεχνικοί έλεγχοι όλων των κατηγοριών. Ως γνωστόν η Autovision, εκπροσωπεί το μεγαλύτερο πανελλαδικά δίκτυο ιδιωτικών ΚΤΕΟ με 52 σημεία σε όλη την Ελλάδα.
     10600 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ