Καλό είναι να τσεκάρουμε μόνοι μας κάποια πράγματα πριν πάμε στο ΚΤΕΟ. Οι έλεγχοι είναι αυστηροί.

Έλεγχος ΚΤΕΟ – Για να είστε διαβασμένοι!

16967 Επισκέψεις στο άρθρο

Οι έλεγχοι που πραγματοποιούνται στα ΚΤΕΟ, ειδικά στα ιδιωτικά, είναι πολύ αυστηροί. Αν το αυτοκίνητό μας είναι ταλαιπωρημένο καλό είναι να το τσεκάρουμε μόνοι μας πριν πάμε στο ΚΤΕΟ, για να μην κοπούμε.

Βρείτε το καλύτερο συνεργείο

Για να είμαστε περισσότερο βέβαιοι πως το αυτοκίνητό μας πληροί όλες τις προυποθέσεις και προδιαγραφές για να περάσει ΚΤΕΟ, τότε αρκεί να ελέγξουμε μόνοι μας τα εξής στοιχεία:

Kοινοποίησε το »


- Έλεγχος σύγκλισης – απόκλισης τροχών: Αφορά στην ευχέρια του αυτοκινήτου να διατηρήσει ευθύγραμμη πορεία. Μόνο αν στην οδήγηση νιώθουμε κάτι καταλαβαίνουμε ότι υπάρχει πρόβλημα σε αυτό το κομμάτι. Ο τεχνικός έλεγχος γίνεται με ειδικό μηχάνημα (αποκλισιόμετρο).

- Έλεγχος φώτων: Φροντίζουμε ώστε να λειτουργούν φυσικά όλες οι λάμπες, ενώ βεβαιωνόμαστε ότι αυτές φωτίζουν στο σωστό ύψος και με τη σωστή ένταση.

- Έλεγχος καυσαερίων: Αν θεωρούμε ότι τα καυσαέρια που βγάζει το αυτοκίνητό μας είναι για κάποιο λόγο παραπάνω από τα προβλεπόμενα τότε πρέπει να πάμε σε συνεργείο πριν επισκεφθούμε το ΚΤΕΟ.

- Γενικός οπτικός έλεγχος: Βεβαιωνόμαστε πως δεν λείπει κάτι από το αυτοκίνητο (π.χ. κάποιος σπασμένος καθρέπτης, τρίγωνο, φαρμακείο κλπ) αλλά και πως δεν υπάρχουν έντονες σκουριές στο αμάξωμα. Αν υπάρχουν τότε καλό είναι να συμβουλευτούμε το μηχανικό μας. Επίσης, φροντίζουμε πως οι ηλεκτρικές λειτουργίες του αυτοκινήτου δεν έχουν βλάβη (π.χ. διακόπτης υαλοκαθαριστήρων).

Kοινοποίησε το »

Tags: ΚΤΕΟ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΚΤΕΟ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΞΕΣΟΥΑΡ & ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ

Γράψε τι ψάχνεις
Κατάσταση
Ψάξε ανά κατηγορία
Μάρκα
Μοντέλο
Χρονολογία
 
Τιμή από
Τιμή έως
Εργοστασιακός Κωδικός