Expert στην  επισκευή κρεμαγιέρας, τιμονιού & σασμάν

Expert στην επισκευή κρεμαγιέρας, τιμονιού & σασμάν

22870 Επισκέψεις στο άρθρο

Η εταιρεία Σ. Λογοθέτης & ΣΙΑ Ο.Ε. δραστηριοποιείται στην επισκευή κρεμαγιερών και υδραυλικών τιμονιών (υδραυλικών συστημάτων διεύθυνσης), καθώς και κιβωτίων ταχυτήτων - σασμάν, για περισσότερα από τριάντα χρόνια!

VAG DYNAMICS BY KOLIAS
ΧΑΛΚΙΔΗΣ Β. ΘΕΟΔΩΡΟΣ - BOSCH CAR SERVICE

Η εταιρεία Σ. Λογοθέτης & ΣΙΑ Ο.Ε., με έδρα στην Αθήνα, δραστηριοποιείται στην επισκευή κρεμαγιερών και υδραυλικών τιμονιών (υδραυλικών συστημάτων διεύθυνσης), καθώς και κιβωτίων ταχυτήτων - σασμάν, για περισσότερα από τριάντα χρόνια. Η υψηλή εξειδίκευσή και η μακροχρόνια παρουσία της εταιρείας  στην αγορά αποτελούν εγγύηση για την ποιότητα των εργασιών τους.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Όλες οι επισκευές γίνονται με τα πλέον εξειδικευμένα συστήματα διάγνωσης και επισκευής και φυσικά με γνήσια ανταλλακτικά.

Εγγυούνται για τη σωστή επισκευή της υδραυλικής κρεμαγιέρας και του τιμονιού σας και δεσμεύονται για την παράδοσή της σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Κρεμαγιέρα - Επισκευή Κρεμαγιέρας - Ανακατασκευή Κρεμαγιέρας

Κρεμαγιέρα είναι το σύστημα διεύθυνσης που χρησιμοποιούν τα ΙΧ αυτοκίνητα και τα μικρά φορτηγά.
Η κρεμαγιέρα είναι η καρδιά και το σημαντικότερο μέρος του συστήματος διεύθυνσης του οχήματος σας.

Πιο συγκεκριμένα για την κρεμαγιέρα:
Υπάρχουν τρία είδη κρεμαγιέρας:
  • Υδραυλική κρεμαγιέρα (δηλαδή κρεμαγιέρες με υδραυλική υποβοήθηση )
  • Ηλεκτρική κρεμαγιέρα (δηλαδή κρεμαγιέρες με ηλεκτρική υποβοήθηση)
  • Μηχανική κρεμαγιέρα (οι μηχανικές κρεμαγιέρες δεν διαθέτουν υποβοήθηση)
Τα προβλήματα της κρεμαγιέρας :
Τα συνηθέστερα προβλήματα που προκύπτουν στις κρεμαγιερες είναι διαρροή λαδιών, Θόρυβος στην κρεμαγιέρα, αστάθεια του αυτοκινήτου στο δρόμο,έντονα χτυπήματα στο τιμόνι όταν το αυτοκίνητο διέρχεται από ανωμαλίες του οδοστρώματος καθώς και η βαριά αίσθηση του τιμονιού κατα την οδήγηση.         


Το εργαστήριο Λογοθέτης αναλαμβάνει την εγγυημένη επισκευή και των τριών τύπων κρεμαγιέρας.

Επισκευάζουν την κρεμαγιέρα του αυτοκινήτου σας με τις πιο σύγχρονες μεθόδους. Η πολυετής εμπειρία στο χώρο και η απόλυτη εξειδίκευση  γύρω από το αντικείμενο τους αναδεικνύουν στους πλέον κατάλληλους για να αναλάβουν την ανακατασκευή της κρεμαγιέρας σας.

Το υδραυλοδυναμικό δοκιμαστήριο ελέγχει την κρεμαγιέρα σας, προσομοιώνοντας συνθήκες έντονης οδήγησης πριν από την παράδοση σε εσάς, για να είστε σίγουροι για την επιτυχία της επισκευής.

Δεσμευόνται για την παραλαβή και παράδοση της κρεμαγιέρας σας σε σύντομα χρονικά πλαίσια, με εγγυημένο αποτέλεσμα. 

Για την επισκευή κρεμαγιέρας, τους εμπιστεύονται οι μεγαλύτερες αντιπροσωπείες αυτοκινήτων. Όλες οι επισκευές γίνονται με γνήσια ανταλλακτικά και συνοδεύονται από γραπτή εγγύηση καλής λειτουργίας.

Για αποιοδηποτε πρόβλημα καλέστε τους.Θα χαρούν να σας ακούσουν!