Για την ασφάλεια του οχήματός σου, εμπιστεύσου τα Mr. KTEO!

Για την ασφάλεια του οχήματός σου, εμπιστεύσου τα Mr. KTEO!

1093 Επισκέψεις στο άρθρο

Ο τεχνικός έλεγχος του οχήματος δεν πρέπει να είναι μια τυπική διαδικασία, αλλά ένας πλήρης έλεγχος που θα πιστοποιεί την άριστη λειτουργία του οχήματος. Τα Mr. KTEO διεκπεραιώνουν τεχνικούς ελέγχους με επαγγελματισμό και υψηλή ποιότητα εξυπηρέτησης.

PEDIS CAR SERVICE - ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΠΑΙΔΗΣ
Π. & Α. ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ Ο.Ε.

Η πιστοποίηση της άριστης λειτουργικής κατάστασης του οχήματος είναι ιδιαίτερα σημαντική, τόσο για την ασφάλεια του οδηγού (και των επιβατών), αλλά και για την τυπική συμμόρφωσή του με την νομοθεσία. Ο τεχνικός έλεγχος των οχημάτων είναι επομένως μια σοβαρή υπόθεση.
 
Με τις νέες διαδικασίες του Υπουργείου, το δελτίο ΚΤΕΟ αποκτά επιπρόσθετη αξία, καθώς είναι πλέον απαραίτητο για την μεταβίβαση οχήματος, ενώ ο αγοραστής το χρησιμοποιεί και για την πιστοποίηση των αληθινών χιλιομέτρων αυτού. Για όλους τους παραπάνω λόγους, ο τεχνικός έλεγχος του οχήματος πρέπει να γίνεται από επαγγελματίες με υψηλή τεχνογνωσία και πείρα.

Το δίκτυο των κέντρων  Mr. ΚΤΕΟ, με την τεράστια τεχνογνωσία τους και την μεγάλη πείρα τους στον τομέα του τεχνικού ελέγχου, είναι στην διάθεση σας για τον γρήγορο και αξιόπιστο έλεγχο του οχήματος σας. Σε 6 καταστήματα στην Αθήνα και ένα στην Θεσσαλονίκη, το προσωπικό του Mr. KTEO σας περιμένει να σας εξυπηρετήσει.
 

Γιατί να επιλέξετε το Mr. KTEO

Αν επιθυμείτε κορυφαία ποιότητα εξυπηρέτησης και άρτια τεχνογνωσία, το Mr. KTEO είναι μονόδρομος για τον τεχνικό έλεγχο του οχήματος σας. Οι πολλαπλοί σταθμοί ελέγχου βρίσκονται κοντά σε ποικίλες περιοχές και είναι εύκολα προσβάσιμοι, διευκολύνοντας το κοινό όλων των περιοχών να κάνουν τον έλεγχο τους. Παράλληλα, η -δεκαετίας και πλέον- τεχνογνωσία και εμπειρία του προσωπικού του Mr. KTEO, διασφαλίζει την ποιότητα των υπηρεσιών και τον απροβλημάτιστο έλεγχο οποιουδήποτε οχήματος. 

6 διαφορετικοί σταθμοί ελέγχου

Όπου και να βρίσκεστε, ένα κατάστημα Mr. ΚΤΕΟ θα είναι κοντά σας: Στην Αττική, 5 καταστήματα είναι έτοιμα να σας εξυπηρετήσουν, στον Ρέντη, τους Αγ. Αναργύρους, τον Ασπρόπυργο, Χαϊδάρι και το Μοσχάτο. Για τους κατοίκους Θεσσαλονίκης, το κατάστημα στην Πυλαία είναι στην διάθεσή σας. Μάλιστα, στόχος του Mr. KTEO είναι τα επόμενα χρόνια, οι σταθμοί ελέγχου να αυξηθούν σε αριθμό, διευκολύνοντας ακόμα μεγαλύτερο αριθμό οδηγών σε περισσότερες περιοχές. 
 

Εύκολες και γρήγορες διαδικασίες!

Αν έχει φτάσει η ώρα του ελέγχου για το όχημα σου, θα πρέπει αρχικά να κλείσεις ραντεβού, το οποίο μπορεί να γίνει είτε μέσω τηλεφώνου είτε από την ειδική Online φόρμα που θα βρεις στην ιστοσελίδα του Mr. KTEO.

Στο κατάστημα της επιλογής σας, στο οποίο θα μεταβείτε για έλεγχο, χρειάζεται να έχετε μαζί σας μόνο την ταυτότητα ή το δίπλωμα οδήγησης, καθώς και την άδεια και το προηγούμενο δελτίο ελέγχου ΚΤΕΟ. Όλα τα άλλα, θα τα αναλάβει το Mr.KTEO. Ο έλεγχος χρειάζεται μόνο λίγα λεπτά και σύντομα, με το δελτίο στα χέρια σας, μπορείτε να συνεχίσετε την ημέρα σας. Τόσο απλά!

Και μάλιστα, το Mr. KTEO παρέχει μια ακόμα υπηρεσία, καταλαβαίνοντας τις ανάγκες κάθε πελάτη του με πολλές υποχρεώσεις και περιορισμένο χρόνο: Με μία απλή διαδικασία, μπορείτε να ζητήσετε να σας γίνει υπενθύμιση του επόμενου ελέγχου σας, είτε μέσω τηλεφώνου/SMS, ή με email.  
 

Κλείσε ραντεβού τώρα  

Κλείσε το ραντεβού σου στο Mr. KTEO με όποιον τρόπο  εξυπηρετεί , με e-mail,  ηλεκτρονικά είτε τηλεφωνικά, στο 10300. Ακόμα και με την υπηρεσία Call Back συμπληρώνοντας μια απλή φόρμα και ζητήστε να σας καλέσουν για να σας βοηθήσουνε να ολοκληρώσετε τους ελέγχους στο όχημα σας.   

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΚΤΕΟ

  • AUTOVISION

    AUTOVISION

    Σε κάθε Κέντρο Τεχνικού Ελέγχου με το σήμα της  Autovision  ελέγχονται σχολαστικά, όλες οι κατηγορίες οχημάτων από ελαφρά οχήματα μεικτού βάρους έως 3,5τονων, δίκυκλα αλλά και βαρέα οχήματα άνω των 3,5τ. Στα ίδια κέντρα διενεργούνται ειδικοί τεχνικοί έλεγχοι όλων των κατηγοριών. Ως γνωστόν η Autovision, εκπροσωπεί το μεγαλύτερο πανελλαδικά δίκτυο ιδιωτικών ΚΤΕΟ με 52 σημεία σε όλη την Ελλάδα.
     10600 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ