Η ενημέρωση οδηγεί σε ποιοτική παροχή υπηρεσιών!

3833 Επισκέψεις στο άρθρο

Διεξήχθη η ετήσια συνάντηση του δικτύου Autovision. Oι τρέχουσες νομοθετικές εξελίξεις στον τομέα του Ιδιωτικού Τεχνικού Ελέγχου οχημάτων, με κυρίαρχη θέση στην agenda.

Βρείτε το καλύτερο συνεργείο

Με μεγάλη επιτυχία (σύμφωνα με την διοίκηση της γνωστής αλυσίδας κέντρων τεχνικού ελέγχου), πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 15 Νοεμβρίου η Ετήσια Συνάντηση συνεργατών του Δικτύου Ιδιωτικών ΚΤΕΟ της AUTOVISION (το μοναδικό πανελλαδικό Δίκτυου Ι.ΚΤΕΟ με πάνω από 50 σημεία σε όλη την Ελλάδα).


Στη συνάντηση αναλύθηκαν οι τρέχουσες νομοθετικές εξελίξεις  στον τομέα του Ιδιωτικού Τεχνικού Ελέγχου οχημάτων, παρουσιάστηκαν οι υλοποιηθείσες από την AUTOVISION δράσεις κατά το έτος 2019 και αναλύθηκε ο προγραμματισμός του Δικτύου σε σχέση με θέματα διαφήμισης, εξοπλισμού, μηχανογράφησης και αναβάθμισης των ΚΤΕΟ ώστε το Δίκτυο της AUTOVISION να συνεχίσει να ανταποκρίνεται πλήρως στην απαίτηση των οδηγιών για αξιόπιστο και σύγχρονο τεχνικό έλεγχο.

Διαβάστε και την συνέντευξη
του κου Βασίλειου Καραφέρη (Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος Autovision) με 1 κλίκ https://www.autotriti.gr/autoaccessories/news/data/synthrhsh/Telos-sta-gyrismena-xiliometra--stis-adikies_195247.asp
 
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΚΤΕΟ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΞΕΣΟΥΑΡ & ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ

Γράψε τι ψάχνεις
Κατάσταση
Ψάξε ανά κατηγορία
Μάρκα
Μοντέλο
Χρονολογία
 
Τιμή από
Τιμή έως
Εργοστασιακός Κωδικός