Η ενημέρωση οδηγεί σε ποιοτική παροχή υπηρεσιών!

4449 Επισκέψεις στο άρθρο

Διεξήχθη η ετήσια συνάντηση του δικτύου Autovision. Oι τρέχουσες νομοθετικές εξελίξεις στον τομέα του Ιδιωτικού Τεχνικού Ελέγχου οχημάτων, με κυρίαρχη θέση στην agenda.

ΒΕΚΡΗΣ ΔΗΜ. ΓΕΩΡΓΙΟΣ (AUTOUNIT)
ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ Δ. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
Με μεγάλη επιτυχία (σύμφωνα με την διοίκηση της γνωστής αλυσίδας κέντρων τεχνικού ελέγχου), πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 15 Νοεμβρίου η Ετήσια Συνάντηση συνεργατών του Δικτύου Ιδιωτικών ΚΤΕΟ της AUTOVISION (το μοναδικό πανελλαδικό Δίκτυου Ι.ΚΤΕΟ με πάνω από 50 σημεία σε όλη την Ελλάδα).


Στη συνάντηση αναλύθηκαν οι τρέχουσες νομοθετικές εξελίξεις  στον τομέα του Ιδιωτικού Τεχνικού Ελέγχου οχημάτων, παρουσιάστηκαν οι υλοποιηθείσες από την AUTOVISION δράσεις κατά το έτος 2019 και αναλύθηκε ο προγραμματισμός του Δικτύου σε σχέση με θέματα διαφήμισης, εξοπλισμού, μηχανογράφησης και αναβάθμισης των ΚΤΕΟ ώστε το Δίκτυο της AUTOVISION να συνεχίσει να ανταποκρίνεται πλήρως στην απαίτηση των οδηγιών για αξιόπιστο και σύγχρονο τεχνικό έλεγχο.

Διαβάστε και την συνέντευξη
του κου Βασίλειου Καραφέρη (Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος Autovision) με 1 κλίκ https://www.autotriti.gr/autoaccessories/news/data/synthrhsh/Telos-sta-gyrismena-xiliometra--stis-adikies_195247.asp
 
 

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΚΤΕΟ

  • AUTOVISION

    AUTOVISION

    Σε κάθε Κέντρο Τεχνικού Ελέγχου με το σήμα της  Autovision  ελέγχονται σχολαστικά, όλες οι κατηγορίες οχημάτων από ελαφρά οχήματα μεικτού βάρους έως 3,5τονων, δίκυκλα αλλά και βαρέα οχήματα άνω των 3,5τ. Στα ίδια κέντρα διενεργούνται ειδικοί τεχνικοί έλεγχοι όλων των κατηγοριών. Ως γνωστόν η Autovision, εκπροσωπεί το μεγαλύτερο πανελλαδικά δίκτυο ιδιωτικών ΚΤΕΟ με 52 σημεία σε όλη την Ελλάδα.
     10600 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ