Πως τα ΚΤΕΟ συμβάλουν στην οδική ασφάλεια!

6128 Επισκέψεις στο άρθρο

Συμβάλουν τα μέγιστα, αφού η αποστολή τους είναι να επικυρώσουν ότι τα οχήματα που κυκλοφορούν στους δρόμους είναι ασφαλή.

Βρείτε το καλύτερο συνεργείο


                
Με αυτό το τρόπο είναι άμεσα συνδεδεμένα με τη Δημόσια Ασφάλεια, αλλά και με την προστασία του περιβάλλοντος.  Προς αυτή την κατεύθυνση άλλωστε, κινείται και το τελευταίος νόμος, που αποδεικνύει ότι ο ρόλος των ΚΤΕΟ όσον αφορά την οδική ασφάλεια, γίνεται ακόμη πιο ουσιαστικός. Επιπλέον με το νέο νόμο, γίνεται πιο ξεκάθαρο από ποτέ, ότι η διέλευση-έλεγχος των αυτοκινήτων, είναι μία ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ διαδικασία. Στο κάθε όχημα προκαλούνται ποικίλες φθορές, οι οποίες επιδιορθώνονται με την περιοδική συντήρηση, που πολλές φορές δεν γίνεται όπως ενδείκνυται από μεγάλη μερίδα των ιδιοκτητών. Τα κενά που δημιουργούνται από την ελλείψεις συντήρησης, έρχονται να καλύψουν και να επισημάνουν τα ΚΤΕΟ.

Ελέγχεις πριν και μετά το ταξίδι

Οι ημέρες των καλοκαιρινών διακοπών πλησιάζουν και όπως είναι φυσικό, αρκετοί θα χρησιμοποιήσουν το αυτοκίνητό τους, πραγματοποιώντας κατά περίπτωση πολλά χιλιόμετρα. Έτσι, πριν την αναχώρηση σου, μπορείς να πραγματοποιήσεις ένα πλήρη ή μερικό έλεγχο στα σημεία που θέλεις, σε κάποιο ιδιωτικό ΚΤΕΟ, στην περίπτωση που δεν επιθυμείς να επισκεφτείς κάποιο συνεργείο. Με αυτόν τον τρόπο, ελαχιστοποιείς τυχόν κινδύνους, ενώ έχεις το κεφάλι σου ήσυχο ότι η οικογένεια ταξιδεύει με ασφάλεια. 

Τσεκάρεις και αν το συνεργείο έκανε καλή δουλειά
 
Αν δεν εμπιστεύεσαι τις επισκευές που έκανε στο αυτοκίνητο σου το συνεργείο, ένα ιδιωτικό ΚΤΕΟ  μπορεί να ελέγξει αν αυτές είναι σωστές και προπάντων αποτελεσματικές . Ο έλεγχος μπορεί να αφορά στην τοποθέτηση νέων αναρτήσεων, στην επισκευή των φρένων κτλ. 

Βλέπεις και αν αξίζει το μεταχειρισμένο που διάλεξες

Πολλές φορές, κατά τη διάρκεια αναζήτησης ενός μεταχειρισμένου αυτοκινήτου για αγορά, τυχαίνει να έχουμε αμφιβολίες για την πραγματική του κατάσταση. Σε αυτές τις περιπτώσεις, η μοναδική λύση είναι η συμβολή εξειδικευμένου τεχνικού. Ωστόσο, αντί να επισκεφτείτε κάποιο συνεργείο εξουσιοδοτημένο ή μη, τώρα, σας δίνεται η δυνατότητα να ελέγξετε το αυτοκίνητο που πρόκειται να αγοράσετε σε κάποιο ιδιωτικό ΚΤΕΟ. 
 

Tags: ΚΤΕΟ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΚΤΕΟ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΞΕΣΟΥΑΡ & ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ

Ψάξε ανά κατηγορία
Κατάσταση
Μάρκα
Τιμή από
Τιμή έως