Mr. KTEO: Το κατάλληλο μέρος για τον τεχνικό έλεγχο του οχήματος σου

Mr. KTEO: Το κατάλληλο μέρος για τον τεχνικό έλεγχο του οχήματος σου

1156 Επισκέψεις στο άρθρο

Τα Mr.KTEO δεν είναι απλά μια αλυσίδα ιδιωτικών ΚΤΕΟ. Με υπηρεσίες που σου λύνουν τα χέρια, ο τεχνικός έλεγχος του οχήματός σου γίνεται εύκολα και εγγυημένα.

ΚΟΣΙΑΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
SLR ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Ι.Κ.Ε. (ΣΑΛΙΑΡΙΔΗΣ)

Ο τεχνικός έλεγχος των οχημάτων είναι μια σοβαρή υπόθεση. Η πιστοποίηση της άριστης λειτουργικής κατάστασης του οχήματος είναι μείζονος σημασίας για την ασφάλεια οδηγού και για την συμμόρφωσή του με την νομοθεσία. Μάλιστα, το δελτίο ΚΤΕΟ είναι πλέον απαραίτητο τόσο για την μεταβίβαση οχήματος όσο και για την πιστοποίηση των αληθινών χιλιομέτρων αυτού, βάσει των νέων διαδικασιών του Υπουργείου. Ποιους θα εμπιστευτείς λοιπόν, για τον ενδελεχή και γρήγορο έλεγχο του οχήματος σου, πέρα από τους κορυφαίους επαγγελματίες του είδους;

Το δίκτυο των κέντρων  Mr. ΚΤΕΟ, με την τεράστια τεχνογνωσία τους και την μεγάλη πείρα τους στον τομέα του τεχνικού ελέγχου, είναι στην διάθεση σας για τον γρήγορο και αξιόπιστο έλεγχο του οχήματος σας. Σε 6 καταστήματα στην Αθήνα και ένα στην Θεσσαλονίκη, το προσωπικό του Mr. KTEO σας περιμένει να σας εξυπηρετήσει.
 

Κοινοποίησέ το »

Συνέχεια του άρθρου >>>

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΚΤΕΟ

  • AUTOVISION

    AUTOVISION

    Σε κάθε Κέντρο Τεχνικού Ελέγχου με το σήμα της  Autovision  ελέγχονται σχολαστικά, όλες οι κατηγορίες οχημάτων από ελαφρά οχήματα μεικτού βάρους έως 3,5τονων, δίκυκλα αλλά και βαρέα οχήματα άνω των 3,5τ. Στα ίδια κέντρα διενεργούνται ειδικοί τεχνικοί έλεγχοι όλων των κατηγοριών. Ως γνωστόν η Autovision, εκπροσωπεί το μεγαλύτερο πανελλαδικά δίκτυο ιδιωτικών ΚΤΕΟ με 52 σημεία σε όλη την Ελλάδα.
     10600 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ