Online ραντεβού στην AUTOVISION

Online ραντεβού στην AUTOVISION

4837 Επισκέψεις στο άρθρο

Η AUTOVISION εκπροσωπεί το μεγαλύτερο Δίκτυο Ιδιωτικών ΚΤΕΟ με 54 σημεία σε όλη την Ελλάδα, παρέχοντας ολοκληρωμένες υπηρεσίες τεχνικού ελέγχου ελαφρών, βαρέων οχημάτων και δικύκλων.

ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ Ι. ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ - electrologio.gr
ΒΑΛΕΟΝΤΗΣ ΕΜΜ. & ΣΙΑ Ε.Ε. - BOSCH CAR SERVICE

Στην εποχή μας όλα γίνονται με την βοήθεια της τεχνολογίας και του διαδικτύου. Εκεί μπορούμε να κλείσουμε ένα ραντεβού και να αποφύγουμε την ταλαιπωρία (πολύωρη αναμονή και χαμένος χρόνος).

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Γιατί λοιπόν να μην προγραμματίζουμε το KTEO του οχήματός μας με Online ραντεβού στο μεγαλύτερο Δίκτυο Ιδιωτικών ΚΤΕΟ με 54 σημεία σε όλη την Ελλάδα;

Η AUTOVISION στα πλαίσια της εξέλιξης και της συνεχούς βελτίωσης των υπηρεσιών που παρέχει, προχώρησε στην ανακατασκευή της ιστοσελίδας της. Ένα νέο site ακόμα πιο γρήγορο, ακόμα πιο αναλυτικό και φυσικά ακόμα πιο φιλικό προς όλους τους επισκέπτες. Εκεί έχετε τη δυνατότητα να κλείσετε το ραντεβού σας online.

Από όπου κι αν είστε – κινητό, tablet ή υπολογιστή - επισκεφθείτε το www.autovision.gr επιλέξτε το ΚΤΕΟ AUTOVISION, την ημέρα και ώρα που σας εξυπηρετεί και κλείνετε εκείνη τη στιγμή το ραντεβού σας Online!

Ραντεβού online στο www.autovision.gr!

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΚΤΕΟ

  • AUTOVISION

    AUTOVISION

    Σε κάθε Κέντρο Τεχνικού Ελέγχου με το σήμα της  Autovision  ελέγχονται σχολαστικά, όλες οι κατηγορίες οχημάτων από ελαφρά οχήματα μεικτού βάρους έως 3,5τονων, δίκυκλα αλλά και βαρέα οχήματα άνω των 3,5τ. Στα ίδια κέντρα διενεργούνται ειδικοί τεχνικοί έλεγχοι όλων των κατηγοριών. Ως γνωστόν η Autovision, εκπροσωπεί το μεγαλύτερο πανελλαδικά δίκτυο ιδιωτικών ΚΤΕΟ με 52 σημεία σε όλη την Ελλάδα.
     10600 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ