Κτέο λόγω ευθύνης και ασφάλειας ή λόγω …υποχρέωσης (από τον νόμο); Τι λες;

Κτέο λόγω ευθύνης και ασφάλειας ή λόγω …υποχρέωσης (από τον νόμο); Τι λες;

Περνάς ΚΤΕΟ, γλιτώνεις έξοδα!

15840 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 30/9/2022

Το ξέρατε ότι ο έλεγχος ΚΤΕΟ μπορεί να σας γλυτώσει από έξοδα; Ο έγκαιρος έλεγχος, πέραν από την ασφάλεια που μας προσφέρει καθώς επιβεβαιώνει πως οδηγείτε ένα ασφαλές όχημα, μπορεί να σας γλιτώσει από μια μικρή αρχικά βλάβη

Βρείτε το καλύτερο συνεργείο

ΜΠΟΥΜΗΣ ΓΕΩΡ. ΝΙΚΟΛΑΟΣ
ΚΟΥΡΤΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ

Κοινωνική υπευθυνότητα ο έγκαιρος έλεγχος ΚΤΕΟ (όχι λόγω προστίμου)

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »


-βεβαιώνεις πως το αυτοκίνητό σου είναι 100% ασφαλές
-βρίσκουν την «μικρή» βλάβη ή αστοχία του Συνεργείου
-στα ιδιωτικά ΚΤΕΟ παρέχουν premium υπηρεσίες εξυπηρέτησης

Ο έλεγχος ΚΤΕΟ μπορεί να φανερώσει έγκαιρα μία μικρή βλάβη, πριν εξελιχθεί σε μεγάλη και ακριβή

O υποχρεωτικός- έγκαιρος έλεγχος ΚΤΕΟ του αυτοκινήτου μας, μπορεί να μας γλιτώσει από μια μικρή αρχικά βλάβη (η οποία στη συνέχεια να εξελιχθεί σε μεγάλη και εξαιρετικά ακριβή.

Είναι γεγονός πως, στις οικονομικές συγκυρίες που ζούμε, κάθε ευρώ, συνυπολογίζεται πριν από κάθε μας ενέργεια. Και για το λόγο αυτό λοιπόν, ο –υποχρεωτικός- έγκαιρος έλεγχος ΚΤΕΟ του αυτοκινήτου μας, μπορεί να μας γλιτώσει από μια μικρή αρχικά βλάβη (η οποία στη συνέχεια να εξελιχθεί σε πραγματικό και κοστοβόρο πονοκέφαλο).

Φυσικά ο έγκαιρος έλεγχος, πέραν από την ασφάλεια που μας προσφέρει καθώς επιβεβαιώνει πως οδηγούμε ένα αξιόπιστο όχημα «εκεί έξω», μας «προστατεύει» και από την αναμενόμενη εντατικοποίηση των ελέγχων της Τροχαίας (και τα οδυνηρά πρόστιμα που προβλέπονται για όσους δεν έχουν να δείξουν το απαραίτητο έγγραφο).

Στις μέρες μας η λειτουργία των ιδιωτικών ΚΤΕΟ έχει αναβαθμιστεί ιδιαίτερα, παρέχοντας στο κοινό υπηρεσίες υψηλού επιπέδου. Πέρα από τους απαραίτητους (βάση νομοθεσίας) τεχνικούς ελέγχους των οχημάτων, τα Ι.ΚΤΕΟ παρέχουν και μια σειρά από επιπλέον υπηρεσίες, που θα δούμε παρακάτω . Αλλά ας δούμε πρώτα όλα τα βασικά.

Tags: ΚΤΕΟ
 • Rainmaker 13

  Δε γλιτωνεις λεφτα και ομως και εχω δικα μου παραδειγματα που θα τα παραθεσω . 1. NISSAN PRIMERA 1.6 P12 , στο ΚΤΕΟ μου βγαζουν προβλημα με την αντιστρεπτικη , το παω στο δικο μου το μαστορα το ελεγχει εξονυχιστικα και δε βρισκει τιποτα , αν δε τον εμπιστευομουνα δε θα εχανα λεφτα αλλαζοντας μου αυτα που μου ειπαν . 2. MITSUBISHI L200 2,5 TD 4x4 (του κολλητου το πηγα ΕΓΩ) , χωρις λαστιχα και με αμορτισερ που ειχαν τα λαδια απ'εξω περασε χωρις καν να γραφουν δευτερευουσες το λιγοτερο ελλειψεις . Και ποσα ακομα δε γνωριζουμε , οποτε που ειναι η εξεικονομηση ;

 • loukia

  ...παλιότερα λέγαν... πάρα πολλοί ότι 'ΤΑ ΠΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΥΠΆΛΛΗΛΟΙ' των κ.τ.ε.ο. λες και οι ίδιοι δεν φταίγαν... τώρα λένε... πάρα πολλοί πως 'ΤΑ ΠΕΡΝΟΥΝ ΟΙ ΙΔΙΩΤΕΣ' των κ.τ.ε.ο. ... οι καιροί αλλάζουν τελικά ΟΜΩΣ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΠΑΝΤΟΤΕ ΤΟ ΙΔΙΟ...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΚΤΕΟ

 • AUTOVISION

  AUTOVISION

  Σε κάθε Κέντρο Τεχνικού Ελέγχου με το σήμα της  Autovision  ελέγχονται σχολαστικά, όλες οι κατηγορίες οχημάτων από ελαφρά οχήματα μεικτού βάρους έως 3,5τονων, δίκυκλα αλλά και βαρέα οχήματα άνω των 3,5τ. Στα ίδια κέντρα διενεργούνται ειδικοί τεχνικοί έλεγχοι όλων των κατηγοριών. Ως γνωστόν η Autovision, εκπροσωπεί το μεγαλύτερο πανελλαδικά δίκτυο ιδιωτικών ΚΤΕΟ με 52 σημεία σε όλη την Ελλάδα.
   10600 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ