Έρχεται το ραβασάκι! Εσύ έχεις περάσει ΚΤΕΟ;

3309 Επισκέψεις στο άρθρο

Θες Τεχνογνωσία, ταχύτητα, πρόσθετες παροχές! Δες που θα τα βρεις!

 
Όπως έγινε γνωστό από το υπουργείο Μεταφορών και η ΑΑΔΕ έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία για τον εντοπισμό των οχημάτων που δεν έχουν υποβληθεί σε Τεχνικό Έλεγχο από ΚΤΕΟ και σε σύντομο χρονικό διάστημα θα στείλουν τις πρώτες ειδοποιήσεις.

/Σύμφωνα με την καινούρια νομοθεσία, αν κάποιο όχημα δεν επισκεφθεί το ΚΤΕΟ εντός της προβλεπόμενης προθεσμίας, επιβαρύνεται με πρόστιμο της τάξης των 16 ευρώ για τα επιβατικά Ι.Χ. (για τον πρώτο μήνα καθυστέρησης) που αυξάνεται τα 33 ευρώ για καθυστέρηση έως και έξι μηνών, ενώ για όσους αμελήσουν την εν λόγω υποχρέωση για διάστημα άνω των έξι μηνών, το εν λόγω πρόστιμο αυξάνεται στα 65 ευρώ.
 
Ωστόσο, για τα οχήματα που θα εντοπιστούν να μην έχουν υποβληθεί σε Τεχνικό Έλεγχο ΚΤΕΟ από τις διαδικασίες της ΑΑΔΕ και του υπουργείου, στα παραπάνω ποσά θα προστεθεί και ένα επιπλέον πρόστιμο 150 ευρώ.
 
Δεν έχεις περάσει ακόμα; Δες που θα βρεις τεχνογνωσία, ταχύτητα και πρόσθετες παροχές!

Για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο και να λάβεις ένα αξιόπιστο έλεγχο θα πρέπει να επιλέξεις ένα  Κτέο με εγκαταστάσεις και σύγχρονο εξοπλισμό.  Να προσφέρει τις υπηρεσίες σε μικρό χρόνο από εκπαιδευμένο προσωπικό. Να διαθέτει ποιότητα στις υπηρεσίες ελέγχου, σε καλές Τιμές και παροχές. Επίσης να επιβραβεύει τον πελάτη δίνοντάς του δώρα εκπτώσεις στην τιμή και υψηλής ποιότητας εξυπηρέτηση. Έτσι θα νιώσεις  εσύ και το αυτοκίνητο σου ξεχωριστό, ενώ με αυτό τον τρόπο θα χτιστεί μία σχέση εμπιστοσύνης ανάμεσα στην επιχείρηση και στον πελάτη. Ας τα πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή και ας αναλύσουμε το  γιατί και πώς ένα ΚΤΕΟ θα πρέπει να θεωρείται Top Expert δηλαδή 4 Αστέρων!

Τι σημαίνει ΚΤΕΟ 4 αστέρων!
  • Είναι μία μεσαία ως και μεγάλη επιχείρηση που λειτουργεί με τεχνικά καταρτισμένο και εκπαιδευμένο επαγγελματικό προσωπικό.
  • Αποπνέει μία ποιότητα που διαφαίνεται από τις διαδικασίες που ακολουθεί
    μα και από τις εγκαταστάσεις ως και την αίθουσα αναμονής του.
  • Οι γραμμές ελέγχου είναι επαρκείς (ή και αυτοματοποιημένες).
  • Το λογισμικό που χρησιμοποιεί εξασφαλίζει την αξιόπιστη μεταφορά (και αποθήκευση ιστορικού) των μετρήσεων που διεξάγει.
Τι ζητά το κοινό!

- Εγκαταστάσεις και επαρκή αριθμό γραμμών ελέγχου,
-Σύγχρονο εξοπλισμό με μετρητικά όργανα ακριβείας

-  Μικρό χρόνο ελέγχου και άνετο περιβάλλον αναμονής

- Εκπαιδευμένο και ευγενικό  προσωπικό

- Λογικές τιμές και έξτρα παροχές (δώρα, υπενθυμιστικά sms και delivery  Kτεο, πιστότητας-προνομίων, Delivery ΚΤΕΟ, sms ή mail, διαδικασία υπενθύμισης ραντεβού, εκπτώσεις σε συγγενείς και φίλους πελατών του).


Από την θεωρία στην πράξη!

Ας ρίξουμε μία ματιά στα ΚΤΕΟ που καλύπτουν αρκετά από τα παραπάνω κριτήρια

Ι.ΚΤΕΟ Ηνίοχος
 
Τα Ι.ΚΤΕΟ ΗΝΙΟΧΟΣ παρέχει υπηρεσίες υψηλής ποιότητας, και αποτελεί την κορυφαία επιλογή του ελληνικού κοινού στις υπηρεσίες τεχνικού ελέγχου, ενώ είναι ένα από τα δύο πρώτα ιδιωτικά ΚΤΕΟ που λειτούργησαν στην Ελλάδα. Διαθέτει 2 υπερσύγχρονα κέντρα ελέγχου, σε κομβικά σημεία για εύκολη πρόσβαση από όλη την Αττική.
  
Στο 2 λοιπόν κέντρα θα βρείτε τον υπερσύγχρονο εξοπλισμό με αυτό ματα μηχανήματα που εγγυόνται τον πιο αξιόπιστο έλεγχο. Παράλληλα τον εξοπλισμό χειρίζεται και το εξειδικευμένο προσωπικό, το οποίο ααπρτίζεται από απόφοιτους ΑΕΙ/ΤΕΙ, πιστοποιημένους από το Υπουργείο.
 
Όλες οι διαδικασίες ακολουθούν τις απαιτήσεις του προτύπου ΕΛΟΤ ΕΝ ISO/IEC ISO 9001:2015, καθώς και τις συναφείς οδηγίες της Ευρωπαϊκής Ένωσης που θεσπίζει το Υπουργείο Μεταφορών, ενώ η εφαρμογή τους ελέγχεται με τακτές επιθεωρήσεις από το Σώμα Επιθεωρητών - Ελεγκτών του Υπουργείου Μεταφορών & Επικοινωνιών (Σ.Ε.Ε.Υ.Μ.Ε.).

Ι.ΚΤΕΟ Τεχνοκίνηση

 
Το υπερσύγχρονο Κέντρο Ελέγχου του ΙΚΤΕΟ ΤΕΧΝΟΚΙΝΗΣΗ στον Ασπρόπυργο (εύκολη πρόσβαση, είτε μέσω της Εθνικής Οδού Αθηνών – Κορίνθου είτε μέσω της Αττικής Οδού (Έξοδος 4), πλησίον του Σιδηροδρομικού Σταθμού Ασπροπύργου), βρίσκεται στην «καρδιά» της Βιομηχανικής Περιοχής, δίπλα στις επιχειρήσεις και τον επαγγελματία.
Εκεί λειτουργούν 4 αυτόματες γραμμές ελέγχου (2 για βαρέα οχήματα, 1 για επιβατικά οχήματα και ελαφρά φορτηγά και 1 για μοτοσικλέτες - μηχανάκια). Διαθέτει άρτιο τεχνολογικό εξοπλισμό και εξειδικευμένο προσωπικό, πιστοποιημένο από το Υπουργείο, όπως ορίζει ο νόμος.
 
Το ΙΚΤΕΟ ΤΕΧΝΟΚΙΝΗΣΗ, το οποίο ιδρύθηκε το 2011, ασχολείται κυρίως με τον έλεγχο βαρέων οχημάτων, ενώ σχεδόν όλοι οι τεχνικοί του είναι πιστοποιημένοι για έλεγχο οχημάτων ATP (φορτηγά ψυγεία για ευπαθή προϊόντα) και ADR (φορτηγά μεταφοράς επικίνδυνων προϊόντων – καυσίμων). Επίσης, έχει εγκριθεί από τις Κυπριακές Αρχές ώστε να διεξάγει τεχνικό έλεγχο στα οχήματα με κυπριακές πινακίδες.

 
Automoto Ι. ΚΤΕΟ Α.Ε
 
Η Automoto Ι.ΚΤΕΟ Α.Ε προσφέρει τον πιο αξιόπιστο και σύγχρονο διαγνωστικό έλεγχο στο αυτοκίνητο σας, χρησιμοποιώντας τις πιο σύγχρονες μεθόδους.

Παράλληλα είναι πλήρως εξοπλισμένη με μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας, τα οποία είναι πιστοποιημένα με ISO. Επίσης το εκπαιδευμένο και έμπειρο προσωπικό, θα σας βοηθήσει σε οποιαδήποτε ζήτημα μπορεί να έχετε.

Αναλυτικότερα η Automoto Ι.ΚΤΕΟ Α.Ε. προσφέρει τις εξής υπηρεσίες:
  • Αρχικό έλεγχο
  • Κάρτα καυσαερίων
  • Ειδικό και περιοδικό έλεγχο
  
Ι. ΚΤΕΟ Checkpoint
 
To I.KTEO CHECKPOINT διαθέτει υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις και εξοπλισμό για τον έλεγχο του οχήματός σας, είτε αυτό είναι προσωπικό είτε επαγγελματικό.

Η εταιρεία βρίσκεται κοντά στην Αττική Οδό, προσφέροντας έτσι εύκολη και άμεση πρόσβαση στις εγκαταστάσεις της.Το εξειδικευμένο προσωπικό της I.KTEO CHECKPOINT καθώς και το ΑΝΕΤΟ και ΦΙΛΙΚΟ περιβάλλον θα μετατρέψουν την αγγαρεία του ΚΤΕΟ σε ευχάριστη στιγμή για εσάς.

Επιπλέον, το I.KTEO CHECKPOINT είναι ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟ και πληροί όλες τις προδιαγραφές και απαιτήσεις του Προτύπου ΕΛΟΤΕΝ ISO/IEC 9001, κι έτσι η άψογη εξυπηρέτηση είναι εγγυημένη. Η εταιρεία σας παρέχει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες που πρέπει να γνωρίζετε για τον έλεγχο ΚΤΕΟ όπως είναι τα δικαιολογητικά που χρειάζεστε και πότε περνάτε τον έλεγχο.


Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί τους τηλεφωνικά ή να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα τους όπου αναγράφονται όλες οι απαραίτητες πληροφορίες και ο τιμοκατάλογός τους!

Και μην ξεχνάτε τις προσφορές τους, οι οποίες σας δίνουν τη δυνατότητα να επωφεληθείτε από τις υπηρεσίες τους σε προνομιακές τιμές!
 
 

Tags: ΚΤΕΟ
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΚΤΕΟ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΞΕΣΟΥΑΡ & ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ

Γράψε τι ψάχνεις
Κατάσταση
Ψάξε ανά κατηγορία
Μάρκα
Μοντέλο
Χρονολογία
 
Τιμή από
Τιμή έως
Εργοστασιακός Κωδικός