ΕΚΘΕΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ
Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Service A/C στην Autofit και βγαίνεις κερδισμένος και με άλλον… αέρα!
Service A/C στην Autofit και βγαίνεις κερδισμένος και με άλλον… αέρα!
Service A/C στην Autofit και βγαίνεις κερδισμένος και με άλλον… αέρα!
  • Service A/C στην Autofit και βγαίνεις κερδισμένος και με άλλον… αέρα!
  • Service A/C στην Autofit και βγαίνεις κερδισμένος και με άλλον… αέρα!
  • Service A/C στην Autofit και βγαίνεις κερδισμένος και με άλλον… αέρα!

Service A/C στην Autofit και βγαίνεις κερδισμένος και με άλλον… αέρα!

18180 Επισκέψεις στο άρθρο

-Απαραίτητη η καλή ποιότητα του αέρα στην καμπίνα για την υγεία των επιβατών
-Κάποιες ενδείξεις πως το A/C χρειάζεται συντήρηση
-Service A/C MONO με 50 ευρώ στο δίκτυο συνεργείων της Autofit
-Γιατί αξίζει να εμπιστευθείτε την Autofit

ILEP
ΜΠΑΤΣΟΥΛΗΣ Γ. ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

Απαραίτητη η καλή ποιότητα του αέρα στην καμπίνα για την υγεία των επιβατών

Η ποιότητα και η θερμοκρασία της ατμόσφαιρας στην καμπίνα είναι πρωταρχικής σημασίας για την υγεία και την άνεση των επιβατών. Ιδίως ύστερα από την περίοδο του χειμώνα εξάλλου που η χρήση του A/C δεν έχει υπάρξει εντατική, παρατηρείται το φαινόμενο να παρουσιάζονται βακτήρια και μικροοργανισμοί στο κύκλωμα, με δυσάρεστες επιπτώσεις στην υγεία για όσους βρίσκονται μέσα στο όχημα.
Επιπλέον, η σωστή λειτουργία του συστήματος κλιματισμού αποτελεί βασικό παράγοντα της ασφαλούς οδήγησης καθώς οι μεγάλες εναλλαγές θερμοκρασίας επηρεάζουν τόσο το σωματικό όσο και το πνευματικό επίπεδο του οδηγού. Η οδήγηση, άλλωστε, με αποπνικτική ζέστη μειώνει τα αντανακλαστικά του οδηγού, δυσχεραίνοντας την άνεση και πολλαπλασιάζοντας την ευερεθιστότητά του.
Συνεπώς, ο ετήσιος έλεγχος – συντήρηση του συστήματος κλιματισμού από εξειδικευμένους τεχνικούς θα φροντίσει να αναπνέετε καθαρό αέρα, αποφεύγοντας τυχόν ανεπιθύμητες ζημιές.

Κάποιες ενδείξεις πως το A/C χρειάζεται συντήρηση

Το δίκτυο Autofit παρέχει κάποιες συμβουλές για να εντοπίσετε τυχόν προβλήματα και δυσλειτουργίες στο σύστημα κλιματισμού του αυτοκινήτου σας.
-Δεν παρέχεται κρύος αέρας από τους αεραγωγούς. Αυτό μπορεί να οφείλεται σε ποικίλους λόγους: στα χαμηλά επίπεδα του ψυκτικού υγρού (φρέον), σε έναν ελαττωματικό συμπιεστή και στις διαρροές ψυκτικού από τις σωληνώσεις του κυκλώματος κλιματισμού. Προτού συμπληρώσουμε φρέον, θα πρέπει πρώτα να εντοπιστεί και να επιδιορθωθεί το σημείο της διαρροής. 
-Κακή ροή του αέρα. Αν το σύστημα του κλιματισμού ενίοτε φυσάει δροσερό και ζεστό αέρα, τότε αυτό σημαίνει πως υπάρχει υγρασία στο κύκλωμα. Εδώ θα πρέπει να πραγματοποιηθεί καθαρισμός του κυκλώματος με αντλία κενού.
-Έντονοι θόρυβοι κατά τη λειτουργία. Αυτό μπορεί να σχετίζεται είτε με έναν προβληματικό συμπιεστή είτε με τους σωλήνες και άλλα μέρη του A/C.
-Δυσάρεστες οσμές στην καμπίνα. Η άσχημη μυρωδιά του αέρα αποτελεί σημάδι για την ύπαρξη βακτηρίων στους αεραγωγούς. Αν δεν επιδιορθωθεί άμεσα το πρόβλημα, τότε ενδέχεται να προκαλέσει ακόμα και σοβαρά προβλήματα υγείας.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στο Facebook »

Service A/C MONO με 50€ στο δίκτυο συνεργείων της Autofit

Είναι δεδομένο πως ένα αυτοκίνητο δίχως καλό service μέσα στο καλοκαίρι, θα θυμίζει φούρνο! Συνεπώς, η επιλογή του κατάλληλου συνεργείου εδώ δεν είναι προαιρετική αλλά επιτακτική.
Στο δίκτυο Autofit, ο πελάτης μπορεί μέσα από την επικοινωνία με έναν επίσημο επισκευαστή να επωφεληθεί από την προσφορά ελέγχου και service A/C που περιλαμβάνει:
-Έλεγχο κυκλώματος A/C και πλήρωση φρέον.
-Απολύμανση αεραγωγών στην καμπίνα των επιβατών.
-Έλεγχο απόδοσης A/C.
Όλα αυτά, γίνονται πράξη στην προνομιακή τιμή είτε των 50€ για φρέον τύπου R134a είτε των 150€ αντίστοιχα για φρέον τύπου R1234yf.
Η προσφορά ισχύει μέχρι τις 31 Ιουλίου και για να κλείσεις το ραντεβού σου μπορείς να επισκεφτείς την ηλεκτρονική διεύθυνση  https://www.autofit.gr/forma-radevou/.
 

Γιατί αξίζει να εμπιστευθείτε την Autofit

Ένα από τα πιο αξιόπιστα ονόματα στον χώρο των συνεργείων, το δίκτυο της Autofit δημιουργήθηκε το 1994 στην Γερμανία, με στόχο την δημιουργία ενός κέντρου παροχής υπηρεσιών επισκευής και συντήρησης υψηλών προδιαγραφών για όλες τις μάρκες αυτοκινήτων. Έκτοτε έχει εξελιχθεί σε ένα από τα μεγαλύτερα δίκτυα συνεργείων στην Ευρώπη, με πάνω από 2.000 συνεργάτες σε 14 χώρες. Στην Ελλάδα αριθμούν 58 σημεία εξυπηρέτησης, τα οποία διαρκώς αυξάνονται και σύντομα θα ξεπεράσουν τα 60.
Από εκεί και πέρα, ο πελάτης που εμπιστεύεται το συνεργείο της Autofit απολαμβάνει την σιγουριά ότι το αυτοκίνητό του συντηρείται σύμφωνα με τον κατασκευαστή. Σε εποχές όπου στον κλάδο υπάρχει έλλειμμα από «έμπειρα χέρια», οι μηχανικοί της Autofit διαθέτουν την απαραίτητη τεχνογνωσία και το know how για όλες τις μάρκες αυτοκινήτων. Και αυτό γιατί η διαρκής εκπαίδευση είναι σημαντικό πλεονέκτημα των συνεργείων Autofit έναντι του ανταγωνισμού. Μπορούν να ανταποκρίνονται επιτυχημένα και στις ανάγκες των τεχνολογικά προηγμένων συστημάτων των νέων οχημάτων, ανεξαρτήτως μάρκας ή μοντέλου.
 

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΑ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ

Συνεργεία αυτοκινήτων στην Αττική, Εξειδικευμένα συνεργεία, Αλλαγή Δίσκο Πλατό, Ρουλεμάν, Ιμάντας Χρονισμού, Αλλαγή Αμορτισέρ, Αλλαγή Μπαταρίας, Αλλαγή Τακάκια Φρένων, Έκδοση Κάρτας Καυσαερίων, Προέλεγχος ΚΤΕΟ, Ευθυγράμμιση Τροχών Αυτοκινήτου, Επισκευή Μίζας, Αλλαγή Φίλτρου Λαδιού, Αλλαγή Φίλτρου Βενζίνης, Αλλαγή Σετ Συμπλέκτη - Αμπραγιάζ, Αλλαγή Αναρτήσεων, Αλλαγή Λαδιών Κινητήρα Αυτοκινήτου, Τοποθέτηση Parktronic, Αλλαγή Υγρών Φρένων, Επισκευή Βολάν, Αλλαγή Εξωτερικού Ιμάντα Δυναμό, Αλλαγή Δισκόπλακες, Αλλαγή Φίλτρου Αέρα, Τοποθέτηση Φώτα Xenon, Αλλαγή Φίλτρου Καυσίμου, Αλλαγή Σετ Καδένας Χρονισμού, Συμπλήρωση Freon Αυτοκινήτου, Βιολογικός Καθαρισμός Αυτοκινήτου, Ξεθάμπωμα Φαναριών Αυτοκινήτου, Τοποθέτηση Φώτα LED, Επισκευή Καθισμάτων Αυτοκινήτου, Αλλαγή Ουρανού Αυτοκινήτου, Αλλαγή Ταπετσαρίας Πόρτας Αυτοκινήτου, Ντύσιμο Ταμπλό με Δέρμα, Επισκευή Πόμολο Ταχυτήτων, Αλλαγή Φίλτρου Καμπίνας, Ηχομόνωση & Θερμομόνωση Αυτοκινήτου, Δερμάτινη Επένδυση Τιμονιού, Επισκευή Ζελατίνας Κάμπριο, Ξεθάμπωμα Φαναριών Αυτοκινήτου, Αδιαβροχοποίηση Κουκούλας Κάμπριο, Αλλαγή Αντλίας (Τρόμπας) Νερού, Αλλαγή Τάπες Ψυγείου Νερού, Αλλαγή Σιαγόνες Αυτοκινήτου, Αλλαγή Μπουζί, Συνεργεία αυτοκινήτων στην Αττική, Αλλαγή Ακρόμπαρα Τιμονιού, Αλλαγή Ημίμπαρα Τιμονιού, Αλλαγή Μπαράκια Ζαμφόρ, Αλλαγή Λάστιχα Ζαμφόρ, Αλλαγή Ψαλίδια Τροχών, Αλλαγή Μπαλάκια Ψαλιδιών