Αξιόπιστο Service στους καλύτερους της AutoFit!
Αξιόπιστο Service στους καλύτερους της AutoFit!
  • Αξιόπιστο Service στους καλύτερους της AutoFit!
  • Αξιόπιστο Service στους καλύτερους της AutoFit!

Αξιόπιστο Service στους καλύτερους της AutoFit!

21333 Επισκέψεις στο άρθρο

- Στα 2 μεγαλύτερα CarService δίκτυα (58 AutoFit σημεία εξυπηρέτησης).
- Τεχνογνωσία σε όλες τις μάρκες αυτοκινήτων.
- Επισκευές με βάση τις επίσημες προδιαγραφές κάθε κατασκευαστή.
- Δίνει 1 χρόνο εγγύηση σε ανταλλακτικά και εργασία.

ΤΟΨΗΣ Α.Ε.
ΜΟΙΡΑΣ ΣΤ. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

Στα 2 μεγαλύτερα CarService AutoFit δίκτυα (58 σημεία εξυπηρέτησης στην Ελλάδα).

Τα αυτοκίνητα έχουν αλλάξει σημαντικά τα τελευταία 30 χρόνια. Κάθε αυτοκίνητο χρειάζεται περίπου 300 εκατομμύρια γραμμές κώδικα προγράμματος προκειμένου να λειτουργήσει με ασφάλεια. Η καλή συντήρηση των οχημάτων αποκτά σαφώς και  τεχνολογικές δυσκολίες, με κάθε όχημα να απαιτεί τον δικό του, εξειδικευμένο εξοπλισμό και τεχνογνωσία προκειμένου να συντηρηθεί σωστά. Οι κάτοχοι οχημάτων επομένως αξίζει να βρουν ένα αξιόπιστο συνεργείο το οποίο μπορεί να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις των νέων οχημάτων για να διατηρήσουν το όχημά τους σε άψογη κατάσταση.
 
Ένα από τα πιο αξιόπιστα ονόματα στον χώρο των συνεργείων είναι και το δίκτυο της Autofit. Δημιουργήθηκε το 1994 στην Γερμανία, με στόχο την δημιουργία ενός κέντρου παροχής υπηρεσιών επισκευής και συντήρησης υψηλών προδιαγραφών για όλες τις μάρκες αυτοκινήτων. Έκτοτε έχει εξελιχθεί σε ένα από τα μεγαλύτερα δίκτυα συνεργείων στην Ευρώπη, με πάνω από 2000 συνεργάτες σε 14 χώρες. Στην Ελλάδα αριθμούν 58 σημεία εξυπηρέτησης, τα οποία διαρκώς αυξάνονται και σύντομα θα ξεπεράσουν τα 60.
 

Τεχνογνωσία σε όλες τις μάρκες αυτοκινήτων

O πελάτης που εμπιστεύεται το συνεργείο της Autofit απολαμβάνει την σιγουριά ότι το αυτοκίνητό του συντηρείται σύμφωνα με τον κατασκευαστή. Σε εποχές όπου στον κλάδο υπάρχει έλλειμμα από «έμπειρα χέρια», οι μηχανικοί της Autofit διαθέτουν την απαραίτητη τεχνογνωσία και το know how για όλες τις μάρκες αυτοκινήτων. Και αυτό γιατί η διαρκής εκπαίδευση είναι σημαντικό πλεονέκτημα των συνεργείων Autofit έναντι του ανταγωνισμού. Μπορούν να ανταποκρίνονται επιτυχημένα και στις ανάγκες των τεχνολογικά προηγμένων συστημάτων των νέων οχημάτων, ανεξαρτήτως μάρκας ή μοντέλου.
 

Επισκευές με βάση τις επίσημες προδιαγραφές κάθε κατασκευαστή

Με την επιλογή των συνεργείων Autofit ο πελάτης γνωρίζει πως λαμβάνει υπηρεσίες υψηλής ποιότητας. Τα συνεργεία του δικτύου Autofit διαθέτουν διαγνωστικό εξοπλισμό υψηλής τεχνολογίας, επιτρέποντας στους μηχανικούς να εντοπίσουν και να επιδιορθώσουν γρήγορα και αποτελεσματικά όλες τις βλάβες. Μάλιστα, όλες οι εξουσιοδοτημένες Autofit μονάδες διενεργούν εργασίες service σύμφωνα με τις επίσημες προδιαγραφές που ορίζουν οι κατασκευαστές αυτοκινήτων.
 
Να αναφέρουμε επίσης πως όλα τα ανταλλακτικά που τοποθετούνται (πάντα εν γνώσει του πελάτη) στο όχημα είναι άριστης ποιότητας και πιστοποιημένα. Πιο συγκεκριμένα μιλάμε για ανταλλακτικά πρώτης τοποθέτησης, κατασκευασμένα από τους κορυφαίους προμηθευτές, τόσο στην Ευρώπη όσο και στην Ιαπωνία (Bosch, Denso, Delphi, Hella, LUK, κ.α.). Ως αποτέλεσμα, ο πελάτης κρατάει το αυτοκίνητό του 100% αυθεντικό, διατηρώντας στο ακέραιο τις επιδόσεις και την ασφάλειά του, όπως όταν βγήκε από το εργοστάσιο. Για αυτόν τον λόγω κιόλας, η επισκευή οχημάτων στο επίσημο δίκτυο συνεργείων της Autofit δεν επηρεάζει την επίσημη εγγύηση του κατασκευαστή.



Με αυτή την γκάμα ανταλλακτικών διαθέσιμη, η Autofit μπορεί να καλύψει όλες τις απαιτήσεις του στόλου των επιβατικών οχημάτων που κυκλοφορούν στους ελληνικούς δρόμους. Οι εργασίες διεκπεραιώνονται ταχύτατα, καθώς όλα τα ανταλλακτικά είναι άμεσα διαθέσιμα, με αυθημερόν παράδοση στον χώρο επισκευής εντός ολίγων ωρών (ακόμα ένα εκ των σημαντικών ανταγωνιστικών πλεονεκτημάτων της Autofit). Τέλος, σημειώστε πως, κάθε εργασία και εγκατάσταση ανταλλακτικών συνοδεύεται με εγγύηση ενός έτους.
 

Νέα ψηφιακή εποχή & ευκολίες κατόχων που κλείνουν ραντεβού και online, 24/7!

Οι ψηφιακές υπηρεσίες εξυπηρέτησης της Autofit επιτρέπουν στους χρήστες να κλείσουν online το ραντεβού τους για την συντήρηση του οχήματός τους, εύκολα και γρήγορα, μέσω smartphone ή υπολογιστή, όλο το 24ωρο από όπου και αν τους εξυπηρετεί!

Εγγυημένες Υπηρεσιές AutoFit Service Κωνσταντίνου:
https://www.autotriti.gr/autoaccessories/news/data/synthrhsh/45-xronia-prosferei-value-for-money-service_206330.asp



 

Συνέχεια του άρθρου >>>

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΑ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ

Συνεργεία αυτοκινήτων στην Αττική, Εξειδικευμένα συνεργεία, Αλλαγή Δίσκο Πλατό, Ρουλεμάν, Ιμάντας Χρονισμού, Αλλαγή Αμορτισέρ, Αλλαγή Μπαταρίας, Αλλαγή Τακάκια Φρένων, Έκδοση Κάρτας Καυσαερίων, Προέλεγχος ΚΤΕΟ, Ευθυγράμμιση Τροχών Αυτοκινήτου, Επισκευή Μίζας, Αλλαγή Φίλτρου Λαδιού, Αλλαγή Φίλτρου Βενζίνης, Αλλαγή Σετ Συμπλέκτη - Αμπραγιάζ, Αλλαγή Αναρτήσεων, Αλλαγή Λαδιών Κινητήρα Αυτοκινήτου, Τοποθέτηση Parktronic, Αλλαγή Υγρών Φρένων, Επισκευή Βολάν, Αλλαγή Εξωτερικού Ιμάντα Δυναμό, Αλλαγή Δισκόπλακες, Αλλαγή Φίλτρου Αέρα, Τοποθέτηση Φώτα Xenon, Αλλαγή Φίλτρου Καυσίμου, Αλλαγή Σετ Καδένας Χρονισμού, Συμπλήρωση Freon Αυτοκινήτου, Βιολογικός Καθαρισμός Αυτοκινήτου, Ξεθάμπωμα Φαναριών Αυτοκινήτου, Τοποθέτηση Φώτα LED, Επισκευή Καθισμάτων Αυτοκινήτου, Αλλαγή Ουρανού Αυτοκινήτου, Αλλαγή Ταπετσαρίας Πόρτας Αυτοκινήτου, Ντύσιμο Ταμπλό με Δέρμα, Επισκευή Πόμολο Ταχυτήτων, Αλλαγή Φίλτρου Καμπίνας, Ηχομόνωση & Θερμομόνωση Αυτοκινήτου, Δερμάτινη Επένδυση Τιμονιού, Επισκευή Ζελατίνας Κάμπριο, Ξεθάμπωμα Φαναριών Αυτοκινήτου, Αδιαβροχοποίηση Κουκούλας Κάμπριο, Αλλαγή Αντλίας (Τρόμπας) Νερού, Αλλαγή Τάπες Ψυγείου Νερού, Αλλαγή Σιαγόνες Αυτοκινήτου, Αλλαγή Μπουζί, Συνεργεία αυτοκινήτων στην Αττική, Αλλαγή Ακρόμπαρα Τιμονιού, Αλλαγή Ημίμπαρα Τιμονιού, Αλλαγή Μπαράκια Ζαμφόρ, Αλλαγή Λάστιχα Ζαμφόρ, Αλλαγή Ψαλίδια Τροχών, Αλλαγή Μπαλάκια Ψαλιδιών