Τα 3 στάδια του ελέγχου ΚΤΕΟ!

Διαβάστηκε από 4059 αναγνώστες - Ημερομηνία δημοσίευσης: 13/6/2018

Όλοι γνωρίζουμε πως η περιοδική διαδικασία τεχνικού ελέγχου (ΚΤΕΟ), του αυτοκινήτου μας, είναι απαραίτητη για λόγους ασφάλειας κατά τις μετακινήσεις μας. Επίσης είναι και υποχρεωτική (από τον νόμο). Πόσοι από εμάς όμως έχουμε «ζήσει» βήμα-βήμα αυτή την διαδικασία;

 
Ζητήσαμε από έναν expert του κλάδου, να δείξει –στους χιλιάδες αναγνώστες μας- την διαδικασία ελέγχου βήμα-βήμα. Ο τεχνικός διευθυντής του ΙΚΤΕΟ Autopass κύριος Αχιλλέας Μποσμής μας εξηγεί όλη την διαδικασία. Διαβάστε – μάθετε.

Κατά την προσέλευση του οχήματος για να «περάσει» ΚΤΕΟ, ο ιδιοκτήτης του, πρέπει :
-να φροντίσει να βρίσκεται σε καλή κατάσταση και καθαρό
-να δώσει στο ΚΤΕΟ την άδεια κυκλοφορίας του οχήματος , το προηγούμενο δελτίο τεχνικού ελέγχου αν υπάρχει και την ταυτότητά του ή το δίπλωμά του.
 Σε κάποιες περιπτώσεις πρέπει να προσκομιστούν και άλλα έγγραφα όπως π.χ. υπεύθυνη δήλωση για την εγκατάσταση υγραερίου (LPG) κλπ.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα. Με 1 κλίκ εδώ !

Αυτές είναι. Οι ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ προτάσεις της αγοράς ! Δείτε με 1 κλίκ..

 

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

Tags: ΚΤΕΟ
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΚΤΕΟ

 • Κορυφαίος τεχνικός έλεγχος

  Ιδιωτικό ΚΤΕΟ Checkpoint:  Υπερσύγχρονος χώρος τεχνικού ελέγχου επαγγελματικών και προσωπικών οχημάτων  σε σημείο της ΑΤΤΙΚΗΣ ΟΔΟΥ. Εύκολη πρόσβαση και υποδειγματική εξυπηρέτηση. Αψογα εκπαιδευμένο προσωπικό της εταιρείας.
   2105584205 Περισσότερα
 • Αξιοπιστία και υπευθυνότητα

  Ι.ΚΤΕΟ ecoCHECK: Με υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις σε κεντρικό σημείο που εξυπηρετεί ΟΛΗ την Αττική, εξειδικευμένο προσωπικό αλλά και ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΕΣ υπηρεσίες! Απολαύστε το άνετο και φιλόξενο περιβάλλον, κάνοντας το ΚΤΕΟ μια ευχάριστη διαδικασία!
   2104834333 Περισσότερα
 • Ταχύτατοι έλεγχοι ΚΤΕΟ

  ΚΤΕΟ ΘΡΙΑΣΙΟΥ: έμπειρο προσωπικό – μηχανήματα εξοπλισμένα με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας. Αξιοπιστία, επαγγελματισμός και γρήγορη εξυπηρέτηση.  Δωρεάν υπηρεσία έκδοσης e-παραβόλου.
   2105553268 Περισσότερα
 • Αριστος έλεγχος ΚΤΕΟ

  Στα 2 καταστήματα της Auto Moto Kteo θα βρείτε υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις εφοδιασμένες με σύγχρονα, πιστοποιημένα με ISO, μηχανήματα για ταχύτητα και απόλυτη αξιοπιστία κατά τους ελέγχους. Αξιόπιστη και γρήγορη εξυπηρέτηση σε ανταγωνιστικές τιμές.
   2102838960 Περισσότερα
 • Ταχύτατοι και λεπτομερείς έλεγχοι

  Autopass: έλεγχος ΚΤΕΟ που προσφέρει σιγουριά και ασφάλεια σε όλες τις μετακινήσεις! Πλήρως εξοπλισμένη μονάδα, υπερσύγχρονος εξοπλισμός, άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό, κορυφαίος επαγγελματισμός.
   2103417777 Περισσότερα
 • Ειδική έκπτωση στον έλεγχο ΚΤΕΟ

  Ι. ΚΤΕΟ ΗΝΙΟΧΟΣ:  Δυο υπερσύγχρονα κέντρα ελέγχου, σε κομβικά σημεία για εύκολη πρόσβαση από όλη την Αττική. Αμεση εξυπηρέτηση! Κορυφαίες υπηρεσίες τεχνικού ελέγχου! Ασφαλής οδήγησης σε προνομιακή τιμή!
   2111027000 Περισσότερα

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΞΕΣΟΥΑΡ & ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ

Ελεύθερο Κείμενο
Κατηγορία/Υποκατηγορία
Μάρκα
Μοντέλο
Χρονολογία
 
Τιμή από
Τιμή έως
Εργοστασιακός Κωδικός