Τα 3 στάδια του ελέγχου ΚΤΕΟ!

14170 Επισκέψεις στο άρθρο

Όλοι γνωρίζουμε πως η περιοδική διαδικασία τεχνικού ελέγχου (ΚΤΕΟ), του αυτοκινήτου μας, είναι απαραίτητη για λόγους ασφάλειας κατά τις μετακινήσεις μας. Επίσης είναι και υποχρεωτική (από τον νόμο). Πόσοι από εμάς όμως έχουμε «ζήσει» βήμα-βήμα αυτή την διαδικασία;

ΚΟΣΙΑΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
GEARTECH ENGINEERING Ε.Π.Ε.
Ζητήσαμε από έναν expert του κλάδου, να δείξει –στους χιλιάδες αναγνώστες μας- την διαδικασία ελέγχου βήμα-βήμα. Ο τεχνικός διευθυντής του ΙΚΤΕΟ Autopass κύριος Αχιλλέας Μποσμής μας εξηγεί όλη την διαδικασία. Διαβάστε – μάθετε.

Κατά την προσέλευση του οχήματος για να «περάσει» ΚΤΕΟ, ο ιδιοκτήτης του, πρέπει :
-να φροντίσει να βρίσκεται σε καλή κατάσταση και καθαρό
-να δώσει στο ΚΤΕΟ την άδεια κυκλοφορίας του οχήματος , το προηγούμενο δελτίο τεχνικού ελέγχου αν υπάρχει και την ταυτότητά του ή το δίπλωμά του.
 Σε κάποιες περιπτώσεις πρέπει να προσκομιστούν και άλλα έγγραφα όπως π.χ. υπεύθυνη δήλωση για την εγκατάσταση υγραερίου (LPG) κλπ.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα. Με 1 κλίκ εδώ !

Αυτές είναι. Οι ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ προτάσεις της αγοράς ! Δείτε με 1 κλίκ..

 

Επόμενη σελίδα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ (κάντε κλικ στη σελίδα που σας ενδιαφέρει)

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΚΤΕΟ

  • AUTOVISION

    AUTOVISION

    Σε κάθε Κέντρο Τεχνικού Ελέγχου με το σήμα της  Autovision  ελέγχονται σχολαστικά, όλες οι κατηγορίες οχημάτων από ελαφρά οχήματα μεικτού βάρους έως 3,5τονων, δίκυκλα αλλά και βαρέα οχήματα άνω των 3,5τ. Στα ίδια κέντρα διενεργούνται ειδικοί τεχνικοί έλεγχοι όλων των κατηγοριών. Ως γνωστόν η Autovision, εκπροσωπεί το μεγαλύτερο πανελλαδικά δίκτυο ιδιωτικών ΚΤΕΟ με 52 σημεία σε όλη την Ελλάδα.
     10600 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ