BMW X1

Κόστος service

BMW X1

85891 Επισκέψεις στο άρθρο

Από 1η Μαρτίου 2014 η BMW προσφέρει για όλα τα καινούρια μοντέλα της το πακέτο BMW Service Inclusive Standard το οποίο παρέχει δωρεάν service για τα πρώτα 5 χρόνια ή 60.000 χιλιόμετρα. Οι καλυπτόμενες εργασίες και ανταλλακτικά είναι: αλλαγή λιπαντικών κινητήρα ή συμπλήρωση, αντικατάσταση φίλτρου αέρα, αντικατάσταση φίλτρου καυσίμου, αντικατάσταση μικροφίλτρου, αντικατάσταση μπουζί και αλλαγή υγρών φρένων.
Ωστόσο, για όσους δεν επωφελούνται του προγράμματος υπάρχουν ειδικά πακέτα service. Όσον αφορά στην BMW Χ1 sDrive 16i που είναι και μία από τις δημοφιλέστερες εκδόσεις, τα διαστήματα service εξαρτώνται από τα χιλιόμετρα και χρήση (ανάβει λαμπάκι). Ωστόσο, μετά από μία έρευνα που κάναμε υπολογίστε 200 ευρώ τον 2ο χρόνο (αλλαγή λιπαντικών, φίλτρο λαδιού, φίλτρο καυσίμου, το φίλτρο αέρα είναι στα 30.000 χλμ. περίπου) και 260 ευρώ τον 4ο χρόνο (ή 40.000 χλμ.) με επιπλέον φίλτρο καμπίνας. Αν αλλάξετε και μπουζί το κόστος ανεβαίνει στα 380 ευρώ. 

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΑ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΘΕΜΑ SERVICE AYTOKINHTOY

  • DAMSEL– MASTER OIL (ΚΙΟΛΕΜΕΝΗ Γ. ΧΡΙΣΤΙΝΑ)

    DAMSEL– MASTER OIL (ΚΙΟΛΕΜΕΝΗ Γ. ΧΡΙΣΤΙΝΑ)

    DAMSEL και MASTER OIL είναι 2 επώνυμα Brands λιπαντικών οχημάτων με ευρεία γκάμα για επιβατικά και ελαφρά φορτηγά, βαρέα οχήματα, μηχανήματα έργου και καΐκια. Αποτελούν δημιούργημα της ελληνικής επιχείρησης ΚΙΟΛΕΜΕΝΗ Γ. ΧΡΙΣΤΙΝΑ και διανέμονται παγκοσμίως. Διαθέτουν τις αδειοδοτήσεις API και ACEA.
     2321065210 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ