Σχεδιαστικά το νέο Lexus NX βρίσκεται πολύ κοντά στο πρωτότυπο μοντέλο, διατηρώντας τις έντονες γωνιές και ακμές στο αμάξωμα.

Το νέο LEXUS NX ως μοντέλο παραγωγής θα παρουσιαστεί επίσημα στο Σαλόνι του Πεκίνου (20 Απριλίου).

Το εσωτερικό του νέου Lexus NX είναι λιγότερο φουτουριστικό από το πρωτότυπο και πιο εργονομικό.

Στην έκδοση NX 300h το νέο ιαπωνικό SUV θα φέρει το υβριδικό σύνολο του IS 300h, που συνδυάζει έναν 2,5 λτ. 4κύλινδρο 178 ίππων και ένα ηλεκτρικό μοτέρ 141 ίππων.

«Αποκάλυψη» για το νέο Lexus NX

8.839 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 11/4/2014

Δημοσιοποιήθηκαν οι φωτογραφίες του νέου compact SUV της Lexus, το οποίο ως μοντέλο παραγωγής θα παρουσιαστεί στο Πεκίνο και θα εφοδιάζεται με τα υβριδικά σύνολα του IS 300h.

 
Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, το νέο συμπαγές SUV της Lexus, που θα ονομάζεται -όπως έχουμε αναφέρει και χθες- NX είναι έτοιμο να μπει στην παραγωγή και μάλιστα στην έκδοση NX 300h θα φέρει το υβριδικό σύνολο του IS 300h, που συνδυάζει έναν 2,5 λτ. 4κύλινδρο κινητήρα απόδοσης 180 ίππων και ένα ηλεκτρικό μοτέρ που παράγει 143 ίππους, με τη συνολική ισχύ να ανεβαίνει στα 223 άλογα. Όσο για τη μετάδοση, αυτή γίνεται μέσω του αυτόματου κιβωτίου CVT. Επίσης, πιθανότατα θα υπάρξει και άλλη έκδοση του εν λόγω SUV που θα φέρει τον 2λιτρο turbo κινητήρα, με το οποίο τροφοδοτούνταν το πρωτότυπο μοντέλο στο Σαλόνι του Τόκιο.

Σχεδιαστικά τώρα, φαίνεται ότι το Lexus NX -και από τις νεότερες φωτογραφίες που «διέρρευσαν»- βρίσκεται πολύ κοντά στο πρωτότυπο μοντέλο, διατηρώντας τις έντονες γωνιές και ακμές στο αμάξωμα, αλλά το εσωτερικό του είναι λιγότερο φουτουριστικό (από το πρωτότυπο) και πιο εργονομικό.

Περισσότερα, για το νέο LEXUS NX αναμένουμε την ερχόμενη εβδομάδα, όπου θα παρουσιαστεί επίσημα στο Σαλόνι του Πεκίνου (20 Απριλίου).