Η teaser φωτογραφία είναι η πρώτη εικόνα που παίρνουμε για την έκδοση παραγωγής του Lexus NX.

Η έκδοση παραγωγής του Lexus NX θα μοιάζει πολύ με το εικονιζόμενο πρωτότυπο LF-NX.

Τα αποκαλυπτήρια του Lexus NX παραγωγής θα γίνουν στην έκθεση του Πεκίνου και η εμπορική του διάθεση θα γίνει το 2015.

Tο Lexus NX θα τροφοδοτείται από έναν καινούργιο 2λιτρο turbo 4κύλινδρο κινητήρα της εταιρείας.

Έρχεται το compact SUV της Lexus

4.837 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 10/4/2014

Λίγο την επίσημη παρουσίαση του compact SUV της, του NX, η Lexus μας δίνει μια πρώτη ιδέα για τη μορφή του, ενώ μας υπόσχεται περαιτέρω συγκινήσεις με turbo κινητήρες.

 
Πολύς λόγος έχει γίνει τελευταία για το νέο compact SUV που ετοιμάζει η Lexus. Αρχικά, προτού ξεκινήσει το Σαλόνι του Ντιτρόιτ, ο CEO της Toyota USA Jim Lentz, αποκάλυψε ότι το LF-NX concept θα οδηγηθεί στην παραγωγή υπό το όνομα NX. Περιμέναμε κάτι στην έκθεση της Γενεύης, αλλά μάταια. Η ώρα, όμως, έφτασε και το Lexus NX θα κάνει ντεμπούτο στην έκθεση του Πεκίνου στις 20 Απριλίου. Η εταιρεία, μάλιστα, μας έδωσε μια teaser εικόνα για να μας ανοίξει την όρεξη και ανανέωσε το ραντεβού για αύριο, οπότε θα δημοσιευθούν περισσότερες πληροφορίες και φωτογραφίες.

Σύμφωνα με τα όσα δημοσίευσε το ClubLexus που έχει δει το αυτοκίνητο, η έκδοση παραγωγής του NX μοιάζει πολύ με το πρωτότυπο, κάτι που είναι αναμφισβήτητα καλό νέο. Ακόμα καλύτερο, όμως, είναι πως το NX θα είναι το πρώτο μοντέλο στη γκάμα της Lexus το οποίο θα διαθέτει υπερτροφοδοτούμενους κινητήρες. Ήδη από το Ντιτρόιτ, πάντως, ο κος Lentz είχε αποκαλύψει ότι το NX θα τροφοδοτείται από έναν καινούργιο 2λιτρο turbo 4κύλινδρο κινητήρα της εταιρείας. Μέσω του compact SUV της, η Lexus θα παρουσιάσει για πρώτη φορά τη νέα γενιά του Remote Touch Interface.