Αudi City Car - Παρουσίαση το 2012
5 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Αudi City Car - Παρουσίαση το 2012

ΜΙΝΙ ΚΑΙ ΜΙΚΡΑ

20.045 Επισκέψεις στο άρθρο (23/8/2011)

Αudi City Car
Η ανεπίσημη ονομασία του νέου αυτοκινήτου πόλης της Audi είναι απλά


Ford Start Concept - Παρουσίαση το 2013

Ford Start Concept - Παρουσίαση το 2013

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

City Car, φυσικά όμως αυτό αναμένεταινα αλλάξει, όταν το αυτοκίνητο μπειστην παραγωγή. Μάλιστα, δεν αποκλείεται τελικά η επίσημη ονομασία ναείναι Ε1, μιας και θα διαθέτει και ηλεκτροκίνητη έκδοση. Εμπορικά, θα τοποθετηθεί κάτω από το «ολόφρεσκο»μικρό Α1. Ωστόσο, θεωρείται σχεδόνβέβαιο πως η γκάμα του θα διαθέτει το1.200άρη TSI με ισχύ 86 ίππων αλλάκαι πιθανόν ένα ακόμη υπερτροφοδοτούμενο μοτέρ με χωρητικότητα κάτωτων 1.000 κ.εκ

Ford Start Concept
Αποτελεί τον προάγγελο του επόμενου μίνι Ford. Με μήκος περίπου3,6 μέτρων, το Start Concept φιλοξενεί κάτω από το καπό του έναμοτέρ έκπληξη: έναν EcoBoost 1,0 λίτρου, με 3 κυλίνδρους,υπερτροφοδότηση και τεχνολογία άμεσου ψεκασμού.

Οpel Allegra
Το μίνι Opel που περιμένουμε,έχει 3θυρο αμάξωμα με όλα τα σχεδιαστικά πρότυπα που χρησιμοποιεί ηOpel στα σημερινά μοντέλα της γκάμας της, κάτι που φαίνεται άμεσα απότην κατασκοπευτική εικόνα. Στον τεχνολογικό τομέα, αναφορές γίνονταιγια την ύπαρξη υβριδικού συστήματος ή αποκλειστικά ηλεκτρικού κινητήρα, μιας και πρόκειται για ένα μοντέλο με οικολογικό προσανατολισμό.Πιθανότατα θα ονομαστεί Allegra.

VW Up!
Ο διάδοχoς του Fox θα προέλθει από το πρωτότυπο Up!, που θαπαραχθεί σε 3θυρη και 5θυρη έκδοση. Στον τομέα των κινητήρων, κάποιαστοιχεία κάνουν λόγο για ένα εντελώς νέο 2κύλινδρο μοτέρ που θαχρησιμοποιεί υπερτροφοδότη. Στην κορφή της γκάμας των κινητήρων τουμοντέλου παραγωγής, θα τοποθετηθούν οι νεοφερμένοι TSI 1,2 λτ, μεαπόδοση 86 και 105, που συναντάμε στα σημερινά μοντέλα του ομίλου.

Νέο smart forfour
Το νέο 4θέσιο smart θα «πατήσει» σε μία νέα πισωκίνητη πλατφόρμα «πασπαρτού» που θα χρησιμοποιηθεί, τόσο από τη Renault, όσο και από τη smart γιατα επόμενα fortwo και forfour. Σε επίπεδο κινητήρων, η γερμανική φίρμα αναμένεται να εξελίξει περαιτέρω τον σημερινό 999 κ.εκ. κινητήρα, αλλά και να επενδύσει σε ένα νέο, άνω του 1,0 λίτρου, μοτέρ τούρμπο με τεχνολογία άμεσου ψεκασμού. Κατά πάσα πιθανότητα, οι πόρτες για τους επιβάτες δεν θα είναι 4, αλλά2 και μάλιστα συρόμενες.

Toyota
peugeot