Ανανεωμένο Audi A4 - Παρουσίαση το 2012
6 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Ανανεωμένο Audi A4 - Παρουσίαση το 2012

ΜΕΣΑΙΑ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΑ

20.024 Επισκέψεις στο άρθρο (23/8/2011)

Ανανεωμένο Audi A4


Νέα BMW Σειρά 3 - Παρουσίαση το 2012

Νέα BMW Σειρά 3 - Παρουσίαση το 2012

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Με μικρές αισθητικές παρεμβάσεις στο μπροστινό μέρος κυρίως, αλλά και στα φώτα, η Audi θα τονίσει το σπορτίφ χαρακτήρα της μεσαίας μπερλίναςτης, χρησιμοποιώντας ακόμη πιο ποιοτικά υλικάστο εσωτερικό. Πλέον, στο ανανεωμένο Α5, ο κινητήρας βενζίνης 1,8 TFSI ανεβαίνει στους 170 (απότους 160) ίππους με 320 Nm ροπής, ενώ θα καταναλώνει 5,7 λτ/100 χλμ. στοιχεία που θα υιοθετηθούν και στο ανανεωμένο Α4.

Νέα BMW Σειρά 3
Η εντελώς νέα Σειρά 3 της BMW, αναμένεταιστις αρχές του 2012. Το νέο μεσαίο μοντέλο τηςβαυαρικής φίρμας θα έχει ακόμα πιο premiumύφος, πλούσια τεχνολογία άνεσης και ασφάλειας,που συναντάμε σήμερα στις σειρές 5 και 7, αλλάκαι τονισμένες οικολογικές εφαρμογές EfficientDynamics. Προσανατολισμένη στη φιλοσοφία τουdownsizing, η BMW εξελίσσει για τη νέα σειρά 3,κινητήρες μικρής χωρητικότητας, που περιλαμβάνουν ακόμη και 3κύλινδρα μοτέρ.

Νέο Ford Mondeo
Το Mondeo αφήνει πίσω τον “οικογενειακό”σχεδιασμό και η επόμενη γενιά του (που θαδιαθέτει και μια κουπέ έκδοση) το αποδεικνύειπερίτρανα. Σκοπός της Ford είναι το Mondeoνα διαθέτει ξεχωριστή ταυτότητα συνδυάζονταςτην πολυτέλεια με τη μοντέρνα αισθητική. Δείχνει αρκετά μυώδες, με έντονα τονισμένα φτερά, κουπέ τελείωμα της οροφής στο πίσω μέρος και εντυπωσιακά φώτα. Την κίνηση θα δίνουν φυσικά οι νέοι κινητήρες EcoBoost (μετούρμπο και εξελιγμένο σύστημα άμεσου ψεκασμού) της Ford, 1,6 λτ. με 150/182 ίππους και2,0 λτ. με 203 ή 240 ίππους.

Νέα Μercedes C-Class
Αρκετά στοιχεία από τη σχεδιαστική φιλοσοφίατης CLS θα περάσουν στην επόμενη γενιά τηςMercedes C-Class. Τη βάση της αισθητικής της νέαςC-Class, θα αποτελέσει το πρωτότυπο F800 Styleκαι κύριο χαρακτηριστικό της θα είναι η λογική τουτετράθυρου κουπέ! Από τις κατασκοπευτικές φωτογραφίες διαφαίνεται το τοξοειδές σχήμα της οροφής, το εκφραστικό μπροστινό μέρος, αλλά και το πίσω μέρος, όπου θα υπάρχουν μακρόστενα φώτα τεχνολογίας LED. Για τους κινητήρες, οι πληροφορίεςδεν αποκλείουν ακόμα και υβριδικές εκδόσεις, συμβατικές και Plug-In. Φυσικά, τον πρώτο λόγο στουςσυμβατικούς κινητήρες θα έχουν οι CGI με άμεσοψεκασμό και τούρμπο.

Νέα Mercedes-Benz S-Class
H νέα γενιά της S-Class θα συνεχίσει να δείχνειμοντέρνα και επιβλητική, φέροντας κυρίως σχεδιαστικές αλλαγές στο πλαϊνό της αλλά και στο πίσω άκροτης. Πλευρικά βλέπουμε πως θα υιοθετήσει έντονεςαεροδυναμικές γραμμές, ενώ πίσω, ενσωματώνεισχεδιαστικά στοιχεία προερχόμενα σχεδόν εξολοκλήρου από τη CLS (κυρίως στα φωτιστικά σώματα). Έντονη είναι η χρήσηλαμπών LED στα μπροστινά και πίσωφώτα του αυτοκινήτου για λόγους αισθητικής και εξοικονόμησης ενέργειας. Βασικός κινητήρας βενζίνης θα είναι ο νέος V6 3,5 λτ. CGI με απόδοση306 ίππους.

Porsche Panamera 2door
Μια δίθυρη εκδοχή της Porsche Panamera αναμένεται μέσα στονεπόμενο χρόνο. Η εντυπωσιακή τετραθέσια λιμουζίνα της Porsche θααποκτήσει πιο δυναμική εικόνα, με τη γκάμα κινητήρων και συστημάτωνμετάδοσης να παραμένει ως έχει. Θα υπάρξει και ανοιχτή έκδοση.

test center
citroen