Μέσα στο 2012 το Opel Insignia θα αποκτήσει και κουπέ έκδοση.

Μέσα στο 2012 το Opel Insignia θα αποκτήσει και κουπέ έκδοση.

Opel Insignia Coupe το 2012

(7/6/2012)

Το βασικό χαρακτηριστικό στην εμφάνιση του νέου Insignia Coupe δεν είναι άλλο από το γεγονός, ότι πολύ επιτυχημένα συνδυάζει δυναμικό κουπέ και σπορτίφ στιλ, με διακριτικά premium ύφος.
Το εμπρός του άκρο δε διαφέρει σχεδόν καθόλου από αυτό του Ιnsignia σεντάν που γνωρίζουμε ήδη, ενώ στο πλάι το παρών δίνει και πάλι η δυναμική γραμμή, με τη μορφή «λεπίδας» στην πόρτα. Βέβαια, στο προφίλ του αυτοκινήτου γίνεται αμέσως αντιληπτή η κουπέ γραμμή του αμαξώματος, με την οροφή στο πίσω άκρο της να παρουσιάζεται ιδιαίτερα κεκλιμένη. Συνολικά, το νέο Insignia Coupe θα βασίζεται στα αισθητικά πρότυπα που καθιέρωσε το πρωτότυπο GTC Concept (Gran Turismo Coupe), το οποίο άλλωστε «προλόγισε» και την υπάρχουσα 4θυρη έκδοση του Insignia.

&&&& Mε κινητήρες από 180 ίππoυς
&&&&Η γκάμα των μηχανικών συνόλων που θα χρησιμοποιεί το νέο Insignia Coupe δε θα διαφέρει ιδιαίτερα από αυτή του Insignia σεντάν, που υπάρχει ήδη στην αγορά. Συγκεκριμένα, οι κινητήρες του μεσαίου κουπέ θα ξεκινούν από τα 1,6 λίτρα με τούρμπο και με ισχύ 180 ίππων, ενώ θα φτάνουν μέχρι τον ατμοσφαιρικό V6 2,8 λίτρων, με 260 ίππους. Αυτές οι εκδόσεις θα είναι αποκλειστικά τετρακίνητες. Ενδιάμεσα στην γκάμα θα υπάρχουν επιλογές για δικίνητες ή τετρακίνητες εκδόσεις, ενώ στον εξοπλισμό θα δούμε στοιχεία όπως το σπορ σασί.

Με πλούσιο εξοπλισμό
&&&&Ένα από τα δυνατά σημεία του Insignia σεντάν είναι ο ιδιαίτερα πλούσιος εξοπλισμός άνεσης και ασφάλειας, με τον οποίο μπορεί να αποκτηθεί. Αντίστοιχες εφαρμογές, όπως ανίχνευση πεζού στο σκοτάδι με θερμική κάμερα, καταγραφή των ορίων ταχύτητας και προβολής τους στον πίνακα οργάνων και εξελιγμένος φωτισμός bi-Xenon, αναμένεται να περάσουν αυτούσια και στο Insignia Coupe.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

LINGLONG VS TRAZANO
peugeot