Νέο κόμπακτ υβριδικό ετοιμάζει η Toyota

Νέο κόμπακτ υβριδικό ετοιμάζει η Toyota

Νέο κόμπακτ υβριδικό ετοιμάζει η Toyota

(10/2/2012)

Ένα νέο υβριδικό πρωτότυπο με την ονομασία FT-Bh θα δείξει στη Γενεύη η Toyota. Αυτό αναμένεται να έχει κόμπακτ διαστάσεις αλλά και σπορτίφ προφίλ και εξαιρετικά μεγάλο ενδιαφέρον.

Αν και παραμένει πολύ «κλειστή» ως προς τις πληροφορίες που αφήνει να διαρρεύσουν, η Toyota ανακοίνωσε πως στο επερχόμενο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης θα δείξει ένα νέο πρωτότυπο με κόμπακτ διαστάσεις και με μεγάλο ενδιαφέρον. Ουσιαστικά, κρίνοντας από το όνομα του μοντέλου (FT-Bh) αντιλαμβανόμαστε ότι έχουμε να κάνουμε με ένα υβριδικό αυτοκίνητο (χάρη στο τελευταίο γράμμα h). Επιπλέον, αν θυμιθούμε ότι και το πρωτότυπο που μας οδήγησε στο νέο κουπέ GT86 ονομάζονταν FT-86, τότε ίσως μπορούμε να προβλέψουμε ότι και το καινούριο αυτό αυτοκίνητο πόλης της ιαπωνικής φίρμας εκτός από υβριδική τεχνολογία θα έχει και σπορτίφ προφίλ.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Πέρα όμως από τις προβλέψεις, θα χρειαστεί να περιμένουμε λίγες ημέρες ακόμα προκειμένου να σχηματίσουμε ολοκληρωμένη άποψη για ένα μοντέλο που φαίνεται ότι θα μας απασχολήσει αρκετά τα επόμενα χρόνια.
MIKRA VANS LEASING
ETRANSIT VS ESPRINTER