• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Το νέο Peugeot 308 αποκαλύπτεται και είναι εντελώς διαφορετικό σε σύγκριση με το υπάρχον μοντέλο!

Η μεγάλη οθόνη αφής των 7 ιντσών, κινεί τα νήματα στο εσωτερικό του νέου Peugeot 308!

Το νέο Peugeot 308 «εισάγει» μια εντελώς φρέσκια σχεδίαση και βασίζεται στη νέα πλατφόρμα του ομίλου PSA, την EMP2.

Και επίσημα το νέο Peugeot 308

11.116 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 13/5/2013

Το νέο Peugeot 308 αποκαλύπτεται και είναι εντελώς διαφορετικό σε σύγκριση με το υπάρχον μοντέλο, καθώς έχει εξελιχθεί πάνω στην καινούργια και πιο ελαφριά πλατφόρμα EMP2.

 
Παράλληλα «εισάγει» μια εντελώς νέα σχεδίαση και θα διαφοροποιείται σημαντικά από την υπάρχουσα γενιά, όντας επηρεασμένο από το πρωτότυπο Οnyx (που είδαμε στο Παρίσι το 2012) αλλά και από το κλασικό 504 Coupe.

Την παράσταση κλέβει η χαρακτηριστική νέα μάσκα και τα ιδιαίτερα φωτιστικά σώματα τεχνολογίας LED. Όπως ήδη αναφέραμε το νέο 308 θα βασίζεται πάνω στη νέα πλατφόρμα του ομίλου PSA, την EMP2 (Efficient Modular Platform 2), η οποία θα βοηθήσει στη μείωση του βάρους κατά 70 κιλά, προσφέροντας παράλληλα καλύτερη οδική συμπεριφορά.

Στο εσωτερικό ξεχωρίζει ο ψηλά τοποθετημένος πίνακας οργάνων και το μικρής διαμέτρου τιμόνι, ενώ τα πάντα κινούνται γύρω (και) από την μεγάλη οθόνη αφής των 7 ιντσών.

Σε ότι αφορά στους κινητήρες του νέου 308 αναμένεται να είναι περισσότερο αποδοτικοί και οικονομικοί, ενώ με εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα στα μόλις 85 γρ. / χλμ., το ίδιο ισχύει και για την φιλικότητα του ως προς το περιβάλλον.

Για περισσότερες πληροφορίες μείνετε συντονισμένοι εντός της ημέρας στο autotriti.gr!

Tags: PEUGEOT 308