Η Hyundai ετοιμάζει ένα νέο crossover, που ενδέχεται να βασιστεί στο πρότυπο Curb κι ένα πολυμορφικό, με κοινή πλατφόρμα και παρόμοια μηχανικά σύνολα, το 2015.

Η Hyundai ετοιμάζει ένα νέο crossover, που ενδέχεται να βασιστεί στο πρότυπο Curb κι ένα πολυμορφικό, με κοινή πλατφόρμα και παρόμοια μηχανικά σύνολα, το 2015.

Νέο crossover και MPV για τη Hyundai

2.615 Επισκέψεις στο άρθρο (20/5/2013)

Σύμφωνα με επίσημες πηγές, η Hyundai ετοιμάζει ένα νέο crossover κι ένα πολυμορφικό, με κοινή πλατφόρμα και μηχανικά σύνολα, τα οποία θα κυκλοφορήσουν το 2015.

Μέχρι στιγμής, δεν υπάρχουν αναλυτικές πληροφορίες για τα δύο οχήματα, αλλά φαίνεται ότι έχει ανακοινωθεί επίσημα η έναρξη παραγωγής των δύο νέων μοντέλων, τα οποία θα λανσαριστούν μέσα στο 2015. Η Hyundai, αφουγκράστηκε τις νέες τάσεις και θα ετοιμάσει ένα σχετικά «μικρό» αστικό crossover, όπως άλλωστε πράττουν πολλές αυτοκινητοβιομηχανίες. Αλλωστε το 2011 είχε παρουσιάσει μια πιθανή εκδοχή με το πρότυπο Curb.Παράλληλα, θα ενισχύσει τη γκάμα της και με ένα πολυμορφικό όχημα, το οποίο θα εξυπηρετεί τις ανάγκες των σύγχρονων οικογενειαρχών, αλλά θα διαθέτει και κάποια «ίχνη» crossover..ισμού για τα ανήσυχα πνεύματα.Ενδεικτικό είναι πως τα δύο μοντέλα θα χρησιμοποιούν την ίδια πλατφόρμα και μηχανικά μέρη. Δεν δημοσιοποιήθηκαν στοιχεία για τους κινητήρες, όμως είναι βέβαιο ότι θα υπάρχουν τόσο βενζίνης, όσο και πετρελαίου.Αξίζει τέλος να τονίσουμε, ότι τα δύο μοντέλα θα είναι προϊόντα έρευνας και τεχνογνωσίας, την οποία η κορεάτικη αυτοκινητοβιομηχανία εφαρμόζει καιρό στο τεχνολογικό της κέντρο, στο Hyderabad της Ινδίας.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Mercedes
moto