• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Ford Puma Vs Nissan Juke Vs Renault Captur

46.635 Επισκέψεις στο άρθρο (31/12/2019)

Τριπλέτα κορυφής: Τρία καινούρια B-SUV λανσάρονται άμεσα στην ελληνική αγορά, τα οποία έχουν σκοπό να κάνουν «πρωταθλητισμό» και να κυριαρχήσουν στην κατηγορία. Πριν ξεκινήσουν λοιπόν την εμπορική τους πορεία σας προσφέρουμε μια πρώτη γεύση των Ford Puma, Nissan Juke και Renault Captur.

FORD: Επιβλητικό & πολυτελές Ford SUV για 1η φορά στην Ελλάδα

NISSAN: Juke τώρα με όφελος 600€

FORD: Fiesta ST: Κορυφαία οδηγική αίσθηση


What is new
Ford Puma

- Με πορτ-μπαγκάζ 456 λτ.
- Mild-hybrid με σύστημα 48 volt
- Με κινητήρες έως 155 ίππους
- Καθίσματα που κάνουν μασάζ

Nissan Juke
- Νέα, εντυπωσιακή σχεδίαση, 
- Με πορτ-μπαγκάζ στα 422 λτ.
- Με ένα βενζινοκινητήρα 1.000 κυβικών και 117 PS
- Με σύστημα ProPilot

Renault Captur
- Nέο πάτωμα CMF-B
- Μεγαλύτερες διαστάσεις και μεταξόνιο
- Κινητήρες έως 155 ίππους και Plug-in έκδοση με αυτονομία 45 χλμ.
- Πορτ μπαγκάζ έως 536 λτ.

Το 2019 αποτέλεσε τη χρονιά των μικρών, καθώς παρουσιάστηκαν μερικά από τα πιο σημαντικά μοντέλα της κατηγορίας, όπως το νέο Toyota Yaris, το Opel Corsa, το Peugeot 208 και το Renault Clio, με τα τρία τελευταία μάλιστα ήδη να κυκλοφορούν στην αγορά.

Η τάση της εποχής βέβαια είναι τα μικρά SUV/Crossover, τα οποία διαρκώς αυξάνουν το μερίδιό τους στην αγορά, ενώ παράλληλα αυξάνονται και οι προτάσεις των εταιρειών στη συγκεκριμένη κατηγορία.  
Τη σκυτάλη λοιπόν των hot αφίξεων για το 2020 έρχεται να πάρει η κλάση των Β-SUV, ειδικά το πρώτο τρίμηνο της χρονιάς, όπου πολύ σημαντικά μοντέλα θα κάνουν το ντεμπούτο τους στην αγορά. `Αλλα θα τα δούμε για πρώτη φορά, όπως το Puma της Ford, ενώ άλλα αντικαταστάθηκαν από τις νέες γενιές τους, όπως τα Nissan Juke και Renault Captur.

Τα τρία παραπάνω μοντέλα δεν είναι τα μόνα που θα δούμε άμεσα, καθώς και η Peugeot στην κούρσα των B-SUV έχει λανσάρει τη δικιά της πρόταση, το δεύτερης γενιάς 2008 (στο Τεύχος 51 μπορείτε να διαβάσετε την πρώτη οδηγική επαφή μαζί του), ενώ αργότερα αναμένεται να δούμε και άλλες προτάσεις, ωστόσο στις παρακάτω γραμμές θα ασχοληθούμε μια παράλληλη συγκριτική παρουσίαση των τριών πρώτων.

Επόμενη σελίδα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ (κάντε κλικ στη σελίδα που σας ενδιαφέρει)