Δεν υπάρχει μεταχειρισμένο σε τιμή που δεν υπάρχει.

Δεν υπάρχει μεταχειρισμένο σε τιμή που δεν υπάρχει.

Καλό, γερό, φθηνό… τέλος

89.905 Επισκέψεις στο άρθρο (22/2/2016)

Καλά συντηρημένο, ατρακάριστο, με πραγματικά χιλιόμετρα, σε τιμή που “δεν υπάρχει”

Να τελειώνουμε με τα ροζ συννεφάκια. Ύστερα από καθημερινή έρευνα 3 μηνών στην Ελλάδα και το εξωτερικό, καταλήξαμε στα εξής:· ΟΛΑ τα εισαγόμενα μεταχειρισμένα έχουν γυρισμένα χιλιόμετρα. (Διαβάστε γιατί, καθώς και τις ελάχιστες εξαιρέσεις, κάνοντας κλικ εδώ).- Δεν υπάρχουν μεταχειρισμένα diesel με 50.000 χιλιόμετρα. Οποιος αγοράζει diesel, (που είναι αρκετά ακριβότερο, απο το αντίστοιχο βενζινοκίνητο) το αγοράζει επειδή κάνει πολλά χιλιόμετρα και θα βγάλει την διαφορά απο την μειωμένη κατανάλωση. Αρα τα μεταχειρισμένα diesel, ειδικά τα εισαγόμενα, έχουν ΠΟΛΛΑ χιλιόμετρα. Ετσι:

· Τα 5*- μεταχειρισμένα έχουν μεγάλη αξία και οι τιμές τους είναι “κοντά” στις τιμές των καινούργιων.

Ενα 5*- αυτοκίνητο, που κάνει μέχρι 15.000 χιλιόμετρα το χρόνο, χάνει τον πρώτο χρόνο το 12% - 15%, της αξίας του και από εκεί και πέρα 8%-10% περίπου το χρόνο. Κάνει δηλαδή, όσο θα το πουλάγατε και σείς, αν ήτανε δικό σας. Ειναι δηλαδή "ακριβό".· Τα 5*- αυτοκίνητα πουλιούνται εύκολα σ`αυτές τις τιμές. Αρα δεν υπάρχουν 5*- αυτοκίνητα σε τιμή ευκαιρίας. (Διαβάστε τι είναι ένα 5*-μεταχειρισμένο κάνοντας κλικ εδώ)· Αρα τι υπάρχει αυτή τη στιγμή στην αγορά;

Η έρευνα μας έδειξε ότι υπάρχουν 2 ειδών μεταχειρισμένα.:

· Το 1% είναι 5* και "ακριβά"

Κάναμε έρευνα σε μια συγκεκριμένη μάρκα. Είχε 400 αγγελίες. Βάλαμε τα κριτήρια του 5* στο computer και πέρασαν μόνο…18, δηλαδή μόλις το 5%. Επικοινωνήσαμε τηλεφωνικά με τους 18 αυτούς και απεδείχθη ότι μόνο 3, ήταν πραγματικά 5* !

(Το AutoΤρίτη μαζεύει στοιχεία από την ελληνική και ευρωπαϊκή αγορά και δημοσιεύει, εδώ και 20 χρόνια τις επίσημες τιμές μεταχειρισμένων αυτοκινήτων στην Ελλάδα. Είναι οι τιμές που χρησιμοποιούν τα ελληνικά δικαστήρια και οι ασφαλιστικές εταιρείες, για κάθε συναλλαγή. Δείτε εδώ λοιπόν με ένα κλικ, τι τιμή έχει ένα 5*- μεταχειρισμένο σήμερα

· Το 99% είναι “πάμε στο άγνωστο, με βάρκα την ελπίδα” και "φτηνά"

· Ας σπάσουμε λοιπόν το ροζ συννεφάκι. Δεν υπάρχει τιμή που “δεν υπάρχει”. Σταματήστε να φέρνετε τους εμπόρους σε δύσκολη θέση, ρωτώντας τους πόσα είναι τα πραγματικά χιλιόμετρα. O μόνος τρόπος για να ξέρει κάποιος τα πραγματικά χιλιόμετρα είναι τα επίσημα αρχεία των αντιπροσωπειών ή τα επίσημα τιμολόγια των εξουσιοδοτημένων συνεργείων. Ζητείστε τους λοιπόν απλώς, αυτά που ζητάμε εμείς για τα 5*, αν είσαστε αποφασισμένοι να αγοράσετε ένα 5* και να το πληρώσετε σύμφωνα με τις επίσημες τιμές μεταχειρισμένων του AutoΤρίτη.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Βοηθήστε και σείς να μάθει ο κόσμος για τα 5* μεταχειρισμένα. Διαδώστε-Κοινοποιήστε το στο χρονολόγιό σας να το δουν οι φίλοι σας, αλλά και στις ομάδες που μετέχετε. 
 

Μην βασιστείτε επίσης σε “εγγύηση πραγματικών χιλιομέτρων”. Ότι έλεγχο σκοπεύετε να κάνετε, κάντε τον, πριν αγοράσετε. Είναι πολύ δύσκολο, έως αδύνατο, να αποδείξετε με τρόπους που να στέκουν στο δικαστήριο, ότι ένα αυτοκίνητο έχει γυρισμένα χιλιόμετρα. Ακόμα και αν τα καταφέρετε θα ταλαιπωρηθείτε, για χρόνια, μέχρι να πάρετε τα λεφτά σας πίσω. Αν πληρώνετε λοιπόν το αυτοκίνητο, σε τιμή 5*, ζητείστε από αυτόν που σας το πουλάει να αποδείξει τα πραγματικά του χιλιόμετρα, πριν το αγοράσετε.

Αν όμως ψάχνετε για κάτι, σε τιμή ευκαιρίας, πάρτε το απόφαση ότι όλα τα αυτοκίνητα σε τιμή που “δεν υπάρχει”, έχουν γυρισμένα χιλιόμετρα και κανένας δεν ξέρει αν έχουν συντηρηθεί σωστά. “Ούτε λάδια” λέει η πιάτσα δεν άλλαζε για 4 χρόνια, στα αυτοκίνητα της, εταιρεία ενοικιάσεων. Ύστερα γύρισε τα χιλιόμετρα και τα πούλησε όλα σαν μεταχειρισμένα, εφοδιάζοντας τα μάλιστα με bookservice!


Τα πρώτα 5* που συγκεντρώσαμε (με πολύ κόπο και έρευνα) και σας παρουσιάζουμε είναι από μάρκες που ανταποκρίθηκαν πιο γρήγορα στο κάλεσμα μας, να βρούμε τις διαδικασίες εκείνες, που θα βοηθήσουν τους κατόχους της μάρκας τους, να αποδείξουν τα πραγματικά χιλιόμετρα των αυτοκινήτων τους.

• 3 Ford, 1 VW, 5 Mercedes με ηλεκτρονικό αρχείο
• 3 Nissan, 2 Peugeot, 1 Renault με σωστά τιμολόγια service

Η έρευνα μας συνεχίζεται και το ειδικό τμήμα του AutoΤρίτη για τα 5*-μεταχειρισμένα, θα συνεχίσει να αναζητά καθημερινά, για σας, αυτοκίνητα που μπορούν να αποδείξουν τα πραγματικά τους χιλιόμετρα. Δεν είναι εύκολο όμως. Μόλις το 1% των διαθέσιμων μεταχειρισμένων είναι πραγματικά 5*. Να θυμάστε σε κάθε 100 μεταχειρισμένα που βλέπετε, ένα μόνο είναι 5* και για αυτό αξίζει τα λεφτά του.


Εσείς τι λέτε;



Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Toyota
moto