To Cygnet της Aston Martin
Διαβάστηκε από 10296 αναγνώστες Ημερομηνία δημοσίευσης: 8/10/2009
ΠΡΩΤΕΣ ΦΩΤΟ
Το εντυπωσιακό Cygnet της Aston Martin θα πωλείται από 32.000 δολάρια
Πριν δύο μήνες σας δείξαμε την πρώτη φωτογραφία του μίνι οχήματος που ετοιμάζει η Aston Martin σε συνεργασία πάντα με την Toyota. Το μοντέλο θα ονομάζεται Cygnet και αρχικά προοριζόταν αποκλειστικά για τους κατόχους οχημάτων της φίρμας, όμως τώρα τα πράγματα αλλάζουν!
Περιμετρικά του αυτοκινήτου θα υπάρχουν όλα τα σήματα και τα στοιχεία που θα το κάνουν να ξεχωρίζει, όπως φανάρια, μάσκα και θηριώδη ζάντες
Το μίνι όχημα που η Aston Martin μας επιφύλασσε για έκπληξη, το γνωρίσαμε από την πρώτη φωτογραφία που δημοσιεύτηκε επίσημα πριν δύο μήνες και προκάλεσε μεγάλη εντύπωση. Όχι τόσο για την επιλογή του οχήματος που θα χρησιμοποιηθεί ως βάση (Toyota iQ 1.33), αλλά για την επιλογή ενός κατασκευαστή τόσο υψηλού κύρους να κατασκευάσει ένα τόσο μικρό όχημα. Έτσι το Cygnet θα κάνει την εμφάνιση του στους δρόμους από του χρόνου, ενώ πρέπει να θυμίσουμε ότι το αυτοκίνητο θα συναρμολογείται κανονικά στην Ιαπωνία και θα μεταφέρεται στην Αγγλία και συγκεκριμένα στο εργοστάσιο της Aston Martin στο Gaydon όπου θα ολοκληρώνεται η μετατροπή.
Το νεότερο που διέρρευσε μόλις χτες είναι ότι τελικά το αυτοκίνητο θα πωλείται σε τιμή που θα ξεκινά από τις 32.000 δολάρια (περίπου δύο φορές η τιμή του Toyota iQ 1.33), που αυτομάτως θα το κάνει το πιο ακριβό αυτοκίνητο της κατηγορίας, αλλά την πιο φτηνή Aston Martin! Εξωτερικά, όπως τουλάχιστον μαρτυρούν οι ψηφιακά επεξεργασμένες φωτογραφίες, το Cygnet θα έχει όλα τα στοιχεία που θα το κάνουν να ξεχωρίζει από το πλήθος, όπως οι προφυλακτήρες εμπρός πίσω, και τα φανάρια, η μάσκα, και πληθώρα σημάτων που θα δηλώνει την εταιρεία κατασκευής.
»Σχολιάστε την είδηση

Tags: ΠΡΩΤΕΣ ΦΩΤΟ

περισσότερα νέα & άρθρα »
ΠΡΩΤΕΣ ΦΩΤΟ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Το νέο Kia EV5 GT διέρρευσε πριν το ντεμπούτο του

Επίσημο: Στο Παρίσι για το ανανεωμένο Nissan Qashqai (+video)

009 Grand: Το νέο υπερπολυτελές μίνι βαν της Zeekr

Το νέο Opel Frontera διέρρευσε πριν αποκαλυφθεί στην Ευρώπη

Το Subaru WRX επέστρεψε στην έκδοση Club Spec!

Όσα ξέρουμε για το νέο Dodge Charger πριν την παρουσίαση του

Karma Gyesera: Αυτός είναι ο ανταγωνιστής του Tesla Model S

Έρχεται το hypercar Jaguar C-X75 14 χρόνια μετά την παρουσίαση του

Νέο βίντεο-teaser δημοσίευσε η Peugeot για το ηλεκτρικό e-5008

L6: Ντεμπούτο για το πρώτο μοντέλο της κινέζικης IM στην Ευρώπη