Αν έχετε τιμολόγια των service

Αν έχετε τιμολόγια των service

3.069 Επισκέψεις στο άρθρο (22/2/2016)

Δείτε τι να κάνετε για να καταχωρήσετε το αυτοκίνητό σας στα 5* katharoaima μεταχειρισμένα, αν έχετε κρατήσει τα τιμολόγια των service σας σε εξουσιοδοτημένο συνεργείο.

Ανεβάστε κατ`αρχάς το αυτοκίνητό σας στο site μας katharoaima.gr, ακολουθώντας την εξής διαδικασία. Μπείτε στο site και κάντε κλικ στο πεδίο "καταχώρηση αγγελίας". Έπειτα συμπληρώστε τα πεδία που είναι κενά, αναλόγως με το αυτοκίνητο που διαθέτετε και έπειτα συμπληρώστε τα πεδία με τα στοιχεία τα δικά σας και του αυτοκινήτου σας. Τέλος, ανεβάστε τις φωτογραφίες σας. 

Για να καταχωρήσετε και το δικό σας αυτοκίνητο στα katharoaima 5 αστέρων του AutoΤρίτη,

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

θα πρέπει να μπορείτε να επιβεβαιώσετε τα διανυθέντα χιλιόμετρα του αυτοκινήτουσας επισυνάπτοντας μια φωτογραφία τιμολογίου ή απόδειξης από το εξουσιοδοτημένοσυνεργείο στο οποίο κάνατε το τελευταίο σέρβις.

Μια φωτογραφία με το κινητό σας, όπου θα φαίνονται καθαρά ηημερομηνία που εκτελέστηκε η συντήρηση και τα διανυθέντα έως τότε χιλιόμετρα, με μηχανογραφικό τρόπο, (όχι "με το χέρι"). Τη φωτογραφία αυτή θα προσθέσετε στις φωτογραφίες που θα ανεβάσετε στηνκαταχώρηση της αγγελίας στην ιστοσελίδα μας.

Πρέπει να έχετε το πρωτότυπο τιμολόγιο και όχι αντίγραφο ήφωτοτυπία, διότι θα σας το ζητήσει ο πιθανός αγοραστής. Αν έχετε χάσει τα τιμολόγια των service, μπορείτε να επικοινωνήσετε με το εξουσιοδοτημένο συνεργείο, να του πείτε την ημερομηνία που έγινε το service (φαίνεται στο service-book) και να ζητήσετε ένα επικυρωμένο αντίγραφο του τιμολογίου σας, όπου να φαίνονται καθαρά η ημερομηνία του service και τα χιλιόμετρα που είχε τότε το αυτοκίνητο με μηχανογραφικό τρόπο (όχι "με το χέρι").

5* Μεταχειρισμένο σε τιμή που... δεν υπάρχει

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

EUROINS PASXA
KIA