11 φωτογραφίες »

Ανανέωση για το 3θυρο, το 5θυρο και το cabrio ΜΙΝΙ

6.576 Επισκέψεις στο άρθρο (27/1/2021)

Tα MINI συνεχίζουν να γίνονται άμεσα αναγνωρίσιμα, αφού διατήρησαν την ξεχωριστή σχεδιαστική τους ταυτότητα, ωστόσο έχουν τώρα σαφείς αλλαγές σε σχεδίαση σε σχέση με πριν.


Σε ανανέωση του 3θυρου και του 5θυρου MINI καθώς και του MINI cabrio προχώρησε η βρετανική φίρμα, προσφέροντας στα μοντέλα αυτά σημαντικές αλλαγές στην εμφάνισή τους τόσο στην εξωτερική σχεδίασή τους όσο και στον εσωτερικό διάκοσμο.

Τα μοντέλα συνεχίζουν να γίνονται αμέσως αναγνωρίσιμα, ωστόσο, σε σχέση με πριν, έχουν διαφορετικό πρόβολο χάρη στην ανασχεδιασμένη γρίλια, τα νέα LED φωτιστικά σώματα, και τον ανανεωμένο εμπρός προφυλακτήρα που έχει στις δύο άκρες του αεραγωγούς σε τριγωνικό σχήμα. Στο πίσω μέρος, ο προφυλακτήρας είναι ελαφρώς αλλαγμένος σχεδιαστικά, τα Union Jack φώτα δίνουν ξανά το παρών και πλέον συνδυάζονται με ένα τρίτο φωτιστικό σώμα LED που είναι τοποθετημένο στο κέντρο του προφυλακτήρα.

Η MINI κάνει τώρα διαθέσιμα τρία καινούρια χρώματα (μεταλλικό Island Blue, μεταλλικό γκρι και Zesty Yellow), ενώ οι σχεδιαστές της φίρμας δημιούργησαν 5 νέα σχέδια για τις ζάντες με μέγεθος 17 ή 18 ιντσών.

Ανοίγοντας την πόρτα του οδηγού θα συναντήσουμε νέο φινίρισμα, περισσότερη επένδυση και διαφορετικούς αεραγωγούς, νέο δερμάτινο τιμόνι, διαφορετικό επιλογέα ταχυτήτων και φωτισμό γύρω από την οθόνη των 8,8 ιντσών για το σύστημα infotainment.

Aλλαγές στα μηχανικά σύνολα δεν υπάρχουν. Το εμπορικό λανσάρισμα του 3θυρου, του 5θυρου MINI και του MINI cabrio θα γίνει τον Μάρτιο.
 

Mercedes
test center