Τα Φθηνότερα Βενζινάδικα στην περιοχή σου

Στο εμπρός μέρος της ανανεωμένης Octavia συναντάμε τις περισσότερες αλλαγές.

Στο πίσω μέρος ανασχεδιασμένος είναι ο προφυλακτήρας και τα κάτοπτρα των φώτων.

Οι αλλαγές έχουν περάσεις και στη station wagon έκδοση.

Στο εσωτερικό οι αλλαγές αφορούν περισσότερο τον εξοπλισμό.

Ανανέωση για το Skoda Octavia (+video)

7.890 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 27/10/2016

Ήρθε η ώρα της ανανέωσης για τη Skoda Octavia η οποία προκειμένου να παραμείνει ανταγωνιστική απέκτησε ανασχεδιασμένο αμάξωμα και πλουσιότερο εξοπλισμό.

 
Το πλήρωμα του χρόνου έφτασε και για την Octavia, καθώς η Skoda μόλις παρουσίασε την ανανεωμένη έκδοσή της και οι αλλαγές της δεν περνούν απαρατήρητες κυρίως στο εμπρός μέρος του αμαξώματος. 

Εκεί η Octavia διαθέτει πλέον διπλά φώτα, τα οποία μπορούν να είναι LED, τεχνολογία που συναντάμε και στα ανασχεδιασμένα πίσω φώτα, ενώ νέου σχεδιασμού είναι οι προφυλακτήρες τόσο εμπρός όσο και πίσω, καθώς και οι ζάντες αλουμινίου. 
 
Το εσωτερικό της Skoda Octavia δεν έχει να επιδείξει κάποιες αλλαγές στην εμφάνισή του ή σε χωροταξικά θέματα, καθώς παραμένει στα ίδια επίπεδα με αυτά του μοντέλου που αντικαθιστά.  Παρόλα αυτά συναντάμε αλλαγές στο σύστημα πολυμέσων το οποίο πλέον εφοδιάζεται με έγχρωμη οθόνη αφής 9,2 ιντσών, ενώ πλέον είναι διαθέσιμα και νέα συστήματα ασφάλειας όπως αυτά της αποφυγής πεζών, αποφυγής εμπρόσθιας σύγκρουσης και ανίχνευσης τυφλού σημείου. Όσον αφορά την γκάμα κινητήρων της ανανεωμένης Octavia, εκεί δεν συναντάμε κάποιες αλλαγές καθώς κάτω από το καπό της θα τοποθετούνται 9 μηχανικά σύνολα, από τα οποία τα πέντε είναι βενζίνης και τα τέσσερα πετρελαίου από 1,0 λτ έως και 2,0 λτ. απόδοσης από 84 έως και 184 ίππους. Τα μοτέρ θα συνδυάζονται με εξατάχυτα χειροκίνητα κιβώτια ή με 6τάχυτα/7τάχυτα αυτόματα κιβώτια DSG, ενώ θα υπάρξουν και τετρακίνητες εκδόσεις για το 1,8 λτ. TSI και για το 2,0 λτ. TDI.
 

 
 • ΝΙΑΝ

  Κατά την γνώμη μου η νέα μάσκα είναι χάλια. Ασε που ο πρόβολος μοιάζει με απομίμηση του παλαιοί S60 ή της E Class. Χάλια.....Μες στην Φαντασία είναι οι Τσέχοι. Πάλι καλά που έχουν τους Γερμανούς από πίσω και τους δίνουν κανά πατρόν να αντιγράψουν.

    11
 • ΔΗΗΤΡΗΣ

  Τεραστιο σχεδιαστικο σφαλμα τα διπλα φαναρια μπροστα. Σιγουρα θα το μετανιωσουν και αποκλειεται να το συνεχισουν στο επομενο μοντελο.

    9
 • Χρίστος

  Έγινε σαφώς καλύτερο μπροστά στα φώτα αλλά δε νομίζω στον πρόβολο. Πίσω παραμένει πολύ συντηρητικό στα φώτα και χωρίς ουσιαστική αλλαγή. Ταμπλό χρειαζόταν και αυτό αλλαγή. Παραμένει πολύ ευθυγραμμισμένο. Χρειάζονται καμπύλες όπως και οι γυναίκες για να είναι όμορφες. Να γίνει οδηγοκεντρικό δηλαδή.

    5
 • Nikolaos Tsoukalas

  ΑΝΑΡΤΗΣΗ του φόρεσαν?Αν όχι, ότι σχόλιο αφορούσε το Α3 αυτούσιο έρχεται και εδώ.Της σειράς για αδαείς!

    5