Η γερμανική εταιρεία είναι πεπεισμένη για την αποδοτικότητα που θα έχει το αυτόματο σύστημα ανάρτησης του Α8 και υπόσχεται « σχεδόν τέλεια ποιότητα κύλισης χωρίς καμία ενόχληση».

Η γερμανική εταιρεία είναι πεπεισμένη για την αποδοτικότητα που θα έχει το αυτόματο σύστημα ανάρτησης του Α8 και υπόσχεται « σχεδόν τέλεια ποιότητα κύλισης χωρίς καμία ενόχληση».

Ανάρτηση για να μην νιώθεις ούτε λακούβα

4.646 Επισκέψεις στο άρθρο (22/6/2017)

H Αudi υπόσχεται ότι τo εξοπλισμένο με κάμερα αυτόματο σύστημα ανάρτησης που θα έχει το Α8 θα σου δίνει σχεδόν τέλεια ποιότητα κύλισης και θα μειώσει τους τραυματισμούς από τρακαρίσματα κατά 50%. Δες πως!

Η Αudi φαίνεται πως έχει άλλο ένα όπλο στη φαρέτρα της για το ολοκαίνουριο Α8 σεντάν που θα κάνει ντεμπούτο στις 11 Ιουλίου στην Βαρκελώνη.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »


Το μοντέλο αυτό θα είναι εξοπλισμένο με ένα σύστημα ανάρτησης που θα μπορεί αυτόματα να προσαρμόζει το ύψος και την ελαστικότητα του όταν «βλέπει» κάποια λακούβα. Πώς θα τα καταφέρει όμως; H Audi θα του δώσει μια μπροστινή κάμερα που θα έχει σκοπό να «σκανάρει» τον δρόμο που πρόκειται να διανύσει το αυτοκίνητο  ανά 18 φορές το δευτερόλεπτο και στη συνέχεια να στείλει τις πληροφορίες στο σύστημα ανάρτησης που με την σειρά του θα εξασφαλίσει το απαλό πέρασμα του αυτοκινήτου πάνω από κάθε ανωμαλία του εδάφους.

Η γερμανική εταιρεία είναι πεπεισμένη για την αποδοτικότητα που θα έχει το αυτόματο σύστημα ανάρτησης του Α8 και υπόσχεται « σχεδόν τέλεια ποιότητα κύλισης χωρίς καμία ενόχληση». Παράλληλα, εκτός από την άνεση πάνω από τις λακκούβες, το Α8 θα επωφεληθεί και σε άλλους τομείς όπως η σταθερότητα και η ευελιξία στις αλλαγές κατεύθυνσης και κατά τη διάρκεια του φρεναρίσματος, λειτουργώντας σε άμεση συνεργασία με το σύστημα τετρακίνησης.
 
¶λλο ένα πλεονέκτημα του νέου Α8  σύμφωνα με την γερμανική μάρκα, θα είναι το πλήθος από σένσορες που θα μπορούν να εντοπίσουν μια επικείμενη σύγκρουση πριν αυτή γίνει. Πιο συγκεκριμένα, σε ταχύτητες άνω των 25 χλμ./ώρα, αν οι σένσορες εντοπίσουν άλλο αυτοκίνητο να είναι έτοιμο να συγκρουστεί με το Α8 θα ανυψώσουν το αμάξωμα κατά 8 εκατοστά. Γιατί όμως αυτό είναι τόσο σημαντικό; O λόγος είναι ότι με αυτόν τον τρόπο, οι δυνάμεις που θα εκλυθούν από την σύγκρουση θα κατευθυνθούν προς τα μέρη του αυτοκινήτου που είναι πιο ισχυρά όπως το σασί. Συνολικά,  η Αudi αναφέρει ότι ο οδηγός και οι επιβάτες μέσω αυτού του χαρακτηριστικού του νέου Αudi A8, θα έχουν 50% μεγαλύτερη προστασία από τραυματισμούς από τα τρακαρίσματα.
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

ELASTIKA 2024
moto