" />
  • Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Η BMW ετοιμάζει ένα μικρότερο και φθηνότερο crossover από την X1 (ψηφιακά επεξεργασμένη εικόνα).

Η νέα Σειρά 1 Sport Cross θα πατήσει στην προσθιοκίνητη πλατφόρμα UKL (ψηφιακά επεξεργασμένη εικόνα της επόμενης BMW Χ1).

Η Σειρά 1 Sport Cross θα στηριχθεί στην επόμενη εκδοχή της Σειράς 1 (ψηφιακά επεξεργασμένη εικόνα της 3θυρης Σειράς 1).

BMW: Mικρό crossover

Διαβάστηκε από 6352 αναγνώστες - Ημερομηνία δημοσίευσης: 3/11/2014

Ένα μικρότερο από την Χ1 crossover μοντέλο ετοιμάζει η BMW, το οποίο θα στηριχθεί στο πάτωμα και τα μηχανικά μέρη της επόμενης γενιάς Σειρά 1, με το όνομά του να φέρει πιθανότατα το συνθετικό «Sport Cross».

 
Δημοσιογραφικές πηγές αναφέρουν πως η BMW ετοιμάζει ένα μικρότερο και φθηνότερο crossover από την X1. Το εν λόγω μοντέλο θα αποτελέσει την entry-level επιλογή για όσους θέλουν ένα μοντέλο της βαυαρικής φίρμας με εκτός δρόμου φιλοσοφία.

Θα αποτελέσει μέρος της διευρυμένης «οικογένειας» μοντέλων που σχεδιάζει η BMW γύρω από την επόμενη γενιά της Σειράς 1, η οποία εκτός από 3θυρες και 5θυρες εκδόσεις, θα έχει για πρώτη φορά και σεντάν εκδοχή.

Κατά τα φαινόμενα, θα ονομαστεί Σειρά 1 Sport Cross και θα πατήσει στην προσθιοκίνητη πλατφόρμα UKL. Από τη στιγμή που νέα εκδοχή της Χ1 αναμένεται το 2016 και η επόμενη γενιά της Σειράς 1 έχει προγραμματιστεί για το 2018, υπολογίζουμε πως η νέα off-road προσθήκη στη γκάμα της BMW θα γίνει το νωρίτερο μέσα στο 2019.