Η νέα γενιά του Hyundai i10 στοχεύει εκ νέου (που αλλού;) στην κορυφή της μίνι κατηγορίας.
4 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Η νέα γενιά του Hyundai i10 στοχεύει εκ νέου (που αλλού;) στην κορυφή της μίνι κατηγορίας.

Hyundai i10: Προθεσμιακή με Bonus

32.914 Επισκέψεις στο άρθρο

Η νέα γενιά του Hyundai i10 έρχεται με μεγάλες αξιώσεις στην κατηγορία των μίνι και αποτελεί μία αγορά με νόημα αφού είναι για ένα μοντέλο με αρετές μεγαλύτερου αυτοκινήτου -πιο αυτοκίνητο από την κατηγορία του, όπως αποκαλύπτεται από την οδική του συμπεριφορά, αλλά και τους προσφερόμενους χώρους για τους επιβάτες και τις αποσκευές. Ενδεικτικά το πορτ-μπαγκάζ έχει χωρητικότητα 252 λτ. που είναι και η μεγαλύτερη στην κατηγορία (35% μεγαλύτερη σε σχέση με το μέσο όρο της). Στη συνέχεια, διαθέτει πολύ καλή ποιότητα κατασκευής και εξαιρετικό design που του χαρίζει μια ασυνήθιστα στιβαρή και μυώδη παρουσία στο δρόμο, δύο στοιχεία σημαντικά για μια κατηγορία όπου το χρονικό διάστημα το οποίο κρατάει κανείς το αυτοκίνητό του έχει μεγαλώσει τα τελευταία χρόνια λόγω των οικονομικών δυσκολιών.


Όμως επένδυση το Hyundai i10 δεν είναι μόνο για τα παραπάνω. Το bonus έρχεται και από τους δύο βενζινοκινητήρες του (1,0 και 1,2 λίτρων απόδοσης 66 και 87 ίππων αντίστοιχα) οι οποίοι ξεχωρίζουν με την χαμηλή τους κατανάλωση και συνεπώς τα χαμηλά κόστη μετακίνησης. Μάλιστα, ο 1.200άρης είναι ο μόνος 4κύλινδρος με μεταβλητό χρονισμό στην κατηγορία, ενώ ο 1.000άρης στην έκδοση ECO (διαθέτει σύστημα start&stop) καταναλώνει 4,3 λτ./100 χλμ. ρίχνοντας επιπλέον τα οικογενειακά ή μη έξοδα, τόσο από την κατανάλωση, όσο και από την απαλλαγή των τελών κυκλοφορίας αφού οι εκπομπές CO2 είναι στα 98 γρ./χλμ.

Αν πάλι ακόμη είστε επιφυλακτικοί στο να επενδύσετε πάνω στο i10, σημειώστε πως το μίνι της Hyundai προσφέρεται με επιπλέον bonus και συγκεκριμένα με 5ετή εγγύηση για απεριόριστα χιλιόμετρα, 5 χρόνια δωρεάν οδική βοήθεια και 5 χρόνια δωρεάν οπτικό έλεγχο, ενώ η δελεαστική τιμή του συνοδεύεται από ένα πλήρη εξοπλισμό άνεσης και ασφάλειας.

Από τα δυνατά χαρτιά του Hyundai i10 είναι η υψηλή ποιότητα κατασκευής και οι μεγάλοι χώροι στο εσωτερικό.

Από τα δυνατά χαρτιά του Hyundai i10 είναι η υψηλή ποιότητα κατασκευής και οι μεγάλοι χώροι στο εσωτερικό.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

peugeot
skoda