• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Το Citroen C4 Cactus είναι ελαφρώς ακριβότερο αλλά δεν πληρώνει τέλη κυκλοφορίας.

Πενταετής είναι και η εγγύηση του Renault Captur 1,5 dCi, που η βασική του έκδοση Authentic να ξεκινά από τις 16.680 ευρώ.

Value for Money: Φθηνότερο το Captur

Ημερομηνία δημοσίευσης: 9/12/2016

Το Citroen C4 Cactus 1,6 BlueHDi είναι ελαφρώς ακριβότερο, μιας και στην έκδοση Live κοστίζει 16.874 ευρώ, χωρίς ζάντες αλουμινίου, πίσω ηλεκτρικά παράθυρα ή διαιρούμενο πίσω κάθισμα. Επιπλέον είναι το μόνο, που δεν πληρώνει τέλη κυκλοφορίας και η εγγύηση που παρέχεται από την αντιπροσωπεία είναι 5ετής.

Πενταετής είναι και η εγγύηση του Renault Captur 1,5 dCi, που είναι κατά τι φθηνότερο με την βασική του έκδοση Authentic να ξεκινά από τις 16.680 ευρώ, που μεταξύ άλλων προσφέρει στον βασικό εξοπλισμό το cruise control.

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

 
  • pan

    Εγώ φίλοι μου πριν το Cactus είχα ένα πολύ γρήγορο αυτοκίνητο 200+ hp με φούλ εξοπλισμό (δερμάτινα ,Ηλιοροφές ,πιτσιλιστήρες φώτων auto-parking κτλπ!!!Το C4 Cactus στην έκδοση Feel που έχω τώρα δεν έχει ούτε τα μισά!!!Σας πληροφορώ ότι και το άλλο που τα είχε, τα περισσότερα ήταν άχρηστα και χρησιμοποιήθηκαν ελάχιστα!!!Το C4 Cactus είναι ένα πολύ τίμιο αυτοκίνητο πολύ άνετο , ξεκούραστο , εντελώς ξεχωριστό που χαίρεσαι να το οδηγείς !!!!Δεν είναι τέλειο αλλά είναι επαρκέστατο για μια μέση ελληνική οικογένεια σύμφωνα με τις σημερινές συνθήκες!!!Βγάζει άνετα με το 45αρι ρεζερβουάρ του 930 χλμ και αν είναι κανείς είναι λίγο ποιο προσεκτικός μπορεί και 1000 χλμ!!!Με λίγα λόγια ξεχνάς το βενζινάδικο!!!!Και εγώ στην αρχή ήμουν διστακτικός για την αγορά του αλλά σύντομα άλλαξα εντελώς άποψη !!!Βέβαια περί ορέξεως κολοκυθόπιτα που λέει και ο λαός!!!

      6
  • Stratos

    Εκπλησσομαι απο την CITROEN που θεωρω μια πρωτοποριακη αυτοκινητοβιομηχανια να κατασκευαζει ενα αναχρονιστικο αυτοκινητο.

      3

ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ