Δοκιμή: Renault Captur E-TECH Plug-In Hybrid
3 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Δοκιμή: Renault Captur E-TECH Plug-In Hybrid

14.640 Επισκέψεις στο άρθρο (1/3/2022)

Η νέα plug-in με βενζίνη έκδοση του Renault Captur καίει από τίποτα έως λιγότερο και από σκούτερ, κοστίζει όμως και σαν premium μικρομεσαίο SUV. Αξίζει τα λεφτά του;

To Captur που καίει λιγότερο και από σκούτερ

Το Renault Captur είναι ένα από τα αγαπημένα μας μικρά SUV λόγω της πρακτικότητάς του, της καλοφινιρισμένης καμπίνας, της τεχνολογίας, αλλά και των στιβαρών δυναμικών του χαρακτηριστικών. Είναι μάλιστα και ιδιαίτερα οικονομικό, ειδικά στην έκδοση με κινητήρα βενζίνης/υγραερίου (LPG). Σήμερα, όμως δοκιμάζουμε την έκδοση που -μεταφορικά, αλλά και κυριολεκτικά- για αρκετά χιλιόμετρα «δεν καίει τίποτα». Αυτή είναι η E-TECH Plug-In, η οποία συνδυάζει βενζίνη με ηλεκτροκίνηση χάρη στην ικανότητά του να φορτίζει από πρίζα, και έρχεται να πλαισιώσει την αυτοφορτιζόμενη υβριδική έκδοση. Ουσιαστικά δεν υπάρχει καμία οπτική διαφορά μεταξύ της high-tech αυτής έκδοσης και των συμβατικών με βενζίνη ή και LPG, πέρα φυσικά από το σχετικό λογότυπο στο πίσω δεξί μέρος και στις μεσαίες κολώνες.


Το ίδιο κομψό με τις συμβατικές εκδόσεις είναι το high-tech Renault Captur με το επαναφορτιζόμενο υβριδικό σύστημα.

Το ίδιο κομψό με τις συμβατικές εκδόσεις είναι το high-tech Renault Captur με το επαναφορτιζόμενο υβριδικό σύστημα.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Και πόσο πάει το μαλλί για το Captur της πρίζας;

Όπως όλα τα PHEV, έτσι και το Captur χρησιμοποιεί μια πολύ μεγαλύτερη των απλών αυτοφορτιζόμενων υβριδικών μπαταρία, η οποία φυσικά έχει κόστος. Στην περίπτωση του Renaut Captur E-TECH Plug-In, η τιμή εκκίνησης είναι τα 35.790 ευρώ για την έκδοση Expression, που όμως αυτή τη στιγμή δεν είναι διαθέσιμη. Στις εκθέσεις Renault τώρα θα βρει κανείς την πλήρη από εξοπλισμό έκδοση Dynamic με 37.280 ευρώ και την πλούσια-πολυτελή έκδοση Initiale Paris, η οποία ξεφεύγει ακόμα περισσότερο πλησιάζοντας τα 40 χιλιάρικα (39.670 ευρώ). Να θυμίσουμε πως η έκδοση LPG, που προσφέρει υψηλή οικονομία στο κόστος κίνησης, ακόμα και σήμερα με τις τιμές όλων των καυσίμων να έχουν φτάσει στα ύψη, είναι στα 21.180 ευρώ στην έκδοση Expression.

Κινητήρας-Κατανάλωση: Ζωηρές επιδόσεις και 40-50 χλμ. χωρίς στάλα βενζίνης για το Captur

Εσωτερικό-Χώροι: High-tech διάκοσμος, μικρότερος χώρος αποσκευών

Στο δρόμο: Σφιχτό και κρύβει το βάρος του το Captur PHEV

Η γνώμη μας

Μετρήσεις & τεχνικά χαρακτηριστικά

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Ακολουθήστε το autotriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις, στο Autotriti.gr
Σχολιάστε
VW AMAROK
VOLVO ELECTRIFY