H Audi συνεχίζει να προσφέρει το RS 6 σε βάγκον έκδοση (Avant).

Δεν σκέφτεται το RS 6 σεντάν η Audi

1.892 Επισκέψεις στο άρθρο (22/11/2019)

Η γκάμα των RS μοντέλων της Audi γίνεται ολοένα και μεγαλύτερη με το τελευταίο μέλος της να είναι το RS Q8. Παρόλο το ενδιαφέρον που δείχνει η γερμανική μάρκα αυτό όπως φαίνεται δεν είναι αρκετό για να ξαναφέρει ένα σεντάν RS 6.


Αν και η Audi συνεχίζει να προσφέρει το RS 6 σε βάγκον έκδοση (Avant), δε φαίνεται πως αυτό μπορεί να επηρεάσει θετικά την εταιρεία και να αποφασίσει την έλευση μίας σεντάν έκδοσης. Η είδηση αυτή έρχεται από τις δηλώσεις του Philip Brabec, αντιπροέδρου διαχείρισης προϊόντων της Audi στην Αμερική.
 
Το στέλεχος της μάρκας μιλώντας σε εκπροσώπους του τύπου κατά τη διάρκεια της Έκθεσης Αυτοκινήτου του Λος Αντζελες είπε πως η μάρκα μέσω του RS 7 Sportback είναι πεπεισμένη πως μπορεί να καλύψει τους πελάτες που θα επιθυμούσαν να αγοράσουν ένα σεντάν υψηλών επιδόσεων από τη δική τους εταιρεία. Εν ολίγοις ο Philip Brabec είπε πως το RS 7 καθιστά το RS 6 σεντάν περιττό στη γκάμα της Audi.
 
Για την ιστορία να πούμε πως τόσο το RS 7 Sportback όσο και το RS 6 Avant εξοπλίζονται από τον V8 twin-turbo κινητήρα των 4,0 λίτρων, ο οποίος τροφοδοτεί και τα δύο αυτοκίνητα με 600 άλογα και 800 Nm ροπής. Έτσι αμφότερα έχουν τη δυνατότητα να  να πετυχαίνουν το 0-100χλμ./ώρα σε 3,6 δευτερόλεπτα με μέγιστη τελική ταχύτητα τα 250 χλμ./ώρα.     

LINGLONG VS TRAZANO
peugeot