Το πιθανότερο είναι πως το νέο DS 9 θα κάνει το ντεμπούτο του στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Guangzhou τον Νοέμβριο.

To DS 9 θα κατασκευάζεται στην Κίνα και θα χρησιμοποιεί την EMP2 πλατφόρμα του γαλλικού ομίλου.

Διαρροή: Nέο DS 9

5.279 Επισκέψεις στο άρθρο (19/9/2019)

Με σχεδόν 5 μέτρα μήκος, ένα τέτοιο αυτοκίνητο δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητο.


Πριν λίγες μέρες ήρθαν στο φως της δημοσιότητες οι πρώτες φωτογραφίες της νέας μεγάλης μπερλίνας που ετοιμάζει η DS αλλά πλέον μπορούμε να δούμε το μοντέλο πλήρως ακαμουφλάριστο ύστερα από καινούριες εικόνες που διέρρευσαν από τον Υπουργείο Βιομηχανίας και Τεχνολογίας της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας.

Αν και οι πρώτες πληροφορίες έκαναν λόγο πως το όνομα του μοντέλου θα είναι DS 8, το πίσω μέρος του αυτοκινήτου φέρει το έμβλημα DS 9. H επερχόμενη ναυαρχίδα της γαλλικής φίρμας θα υιοθετήσει την ίδια εξάγωνη μάσκα που βρίσκουμε και στα πρόσφατα μοντέλα της DS, ενώ τα LED φώτα ημέρας μας φέρνουν στη μνήμη μας αυτά του DS 3 Crossback. Τα φωτιστικά σώματα έχουν νέα σχεδίαση, ενώ το σεντάν θα χαρακτηρίζεται επίσης από παράθυρα με λεπτό πλαίσιο και πεντάθυρο fastback σχεδιασμό αμαξώματος, όπως το 508.

To DS 9 θα κατασκευάζεται στην Κίνα και θα χρησιμοποιεί την EMP2 πλατφόρμα του γαλλικού ομίλου. Οι πληροφορίες κάνουν λόγο πως είναι μεγαλύτερο από το 508 με το μακρύ μεταξόνιο με τις διαστάσεις του να είναι συγκεκριμένα 4.933 χλστ. σε μήκος, 1.855 χλστ. πλάτος, 1.468 χλστ. ύψος και μεταξόνιο 2.895 χλστ.

Το πιθανότερο είναι πως το νέο DS 9 θα κάνει το ντεμπούτο του στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Guangzhou τον Νοέμβριο πριν λανσαριστεί στην αγορά της Κίνας και στην συνέχεια στην Γηραιά Ήπειρο έχοντας ως πηγή ισχύος κατά το λανσάρισμά του έναν 4κύλινδρο 1.600άρη 200 ίππων και μια plug-in υβριδική επιλογή με απόδοση στα 225 άλογα. Ακριβείς και περισσότερες πληροφορίες αναμένεται να γίνουν γνωστές στο επόμενο διάστημα.
 

Toyota
test center