Τα Φθηνότερα Βενζινάδικα στην περιοχή σου

H εικόνα που διέρρευσε.

Διαρροή: Nέο Renault Captur

23.939 Επισκέψεις στο άρθρο (13/6/2019)

Αυτή είναι η πρώτη εικόνα που διέρρευσε σχετικά με την εξωτερική εμφάνιση του νέας γενιάς Renault Captur. Διαβάστε τι πρέπει να περιμένουμε.

Στο φως της δημοσιότητας μέσω διαρροών φαίνεται πως ήρθε η πρώτη φωτογραφία του νέας γενιάς Renault Captur. Το μικρό crossover σημειώνει σημαντικές πωλήσεις στην ευρωπαϊκή αγορά και αποτελεί ένα από τα πιο σημαντικά μοντέλα της γαλλικής μάρκας.

Με την πρώτη ματιά, την παράσταση κλέβουν τα νέα φωτιστικά σώματα με το χαρακτηριστικό «δάκρυ» στο κάτω μέρος τους που έχουμε δει στα καινούρια Megane και Clio. Αρκετά διαφορετικός είναι ο προφυλακτήρας, αφού περιλαμβάνει δύο νέας σχεδίασης αεραγωγούς ενώ το καπό φαίνεται πως είναι λίγο πιο μυώδες. Αντίθετα, ίδια με το τωρινό μοντέλο είναι η γρίλια αλλά και η σχεδίαση του πλαϊνού μέρους.
Η νέα γενιά του Captur θα βασιστεί στην CMF-B πλατφόρμα που επιτρέπει στην Renault να εξοπλίσει το μοντέλο με νέα κινητήρια σύνολα. Συγκεκριμένα, η αρχή γίνεται στην βενζίνη με το μοτέρ TCe των 3 κυλίνδρων στο 1,0 λίτρο και απόδοση έως 100 ίππους. Από εκεί κι έπειτα θα αναλαμβάνει δράση ο νέος κινητήρας των 1,33 λίτρων ο οποίος πέρα από τα ήδη γνωστά σκαλοπάτια των 140 και 160 ίππων θα λανσάρει και μια έκδοση 115 ίππων. 

Από την άλλη πλευρά οι ντίζελ προτάσεις θα μπορούσαν να στηριχτούν στον 1,5 Blue dCi κινητήρα με 85 και 115 ίππους. Με βάση τα σημερινά δεδομένα θεωρείται πολύ πιθανό να υπάρξουν αυτά τα σύνολα αν και κανείς δε ξέρει μέχρι ποιο βάθος χρόνου θα διατηρηθούν. Το πιο ουσιαστικό νέο στοιχείο αφορά την προσθήκη mild υβριδικής τεχνολογίας με δίκτυο 48 Βολτ μάλιστα, κάτι που θα προκαλέσει αίσθηση στην κατηγορία. Βέβαια, πιο πραγματικό σενάριο μοιάζει ο εσωτερικός δανεισμός του υβριδικού συνόλου του Clio με το ατμοσφαιρικό μοτέρ 1,6 λτ. και 2 ηλεκτροκινητήρες που αποδίδουν 130 άλογα.

Η νέα γενιά θα κάνει πρεμιέρα μέσα στους επόμενους μήνες.
 

Ας δούμε τι καίει κάθε τύπος αυτοκινήτου: