Οι επενδύσεις στα πάνελ των θυρών, ταιριάζουν με αυτές των επενδύσεων που έχουν χρησιμοποιηθεί στο ταμπλό.

Οι επενδύσεις στα πάνελ των θυρών, ταιριάζουν με αυτές των επενδύσεων που έχουν χρησιμοποιηθεί στο ταμπλό.

Εσωτερικό-Χώροι

41.258 Επισκέψεις στο άρθρο (29/7/2013)

Εσωτερικό - Χώροι: Πολυτέλεια και... άπλετοι χώροι!
Ομολογουμένως όταν βρεθείς στην 3άρα GT, το μυαλό σου σκέφτεται αμέσως ότι, εδώ μέσα θα στρογγυλοκάθονται υψηλής σημασίας πρόσωπα ή κορυφαία στελέχη εταιρειών. Λίγο η πολυτέλεια που υπάρχει στο εσωτερικό με τα μπεζ δέρματα του σαλονιού, λίγο το ότι κάθεσαι ψηλότερα (συγκριτικά με τις σεντάν εκδόσεις της σειράς 3 κατά 59 χλστ), λίγο και ο κορυφαίος χώρος για τα γόνατα των πίσω επιβατών (70 χλστ επιπλέον), κι η σύγκριση με την σειρά 5, από άποψη προσφερόμενων χώρων είναι αναπόφευκτη.

Και συνεχίζοντας λίγο με νούμερα, η απόσταση από το έδαφος έχει αυξηθεί κατά 81 χλστ, ενώ είναι κατά 200 χλστ μακρύτερη από τη Σειρά 3 Touring, έχοντας μεγαλύτερο μεταξόνιο κατά 110 χλστ. Έτσι λοιπόν, το μήκος ανέρχεται στα 4.824 χλστ, το πλάτος της τα 1.828 χλστ και το ύψος της τα 1.508 χλστ. Ο χώρος αποσκευών (με το σχήμα του να είναι πλήρως εκμεταλλεύσιμο) εντυπωσιάζει με την πρώτη ματιά, με τη συνολική χωρητικότητα να ανέρχεται στα 520 λίτρα, ενώ αν ρίξετε τις πλάτες του πίσω καθίσματος, οι οποίες είναι διαχωρισμένες σε αναλογία 40:20:40 (με μια εύκολη διαδικασία, κατά την οποία απλά τραβάτε ένα μοχλό στα πλαϊνά της εταζέρας), ο διαθέσιμος χώρος που θα έχετε στη διάθεση σας φτάνει τα 1.600 λίτρα. Για τους ανικανοποίητους, να πούμε πως υπάρχει επιπλέον χώρος αποσκευών κάτω από το δάπεδο του χώρου αποσκευών.

Περνώντας στο εσωτερικό της BMW 3 GT, δεν διαπιστώνονται αλλαγές συγκριτικά με την σεντάν έκδοση, πέρα από κάποιες επενδύσεις στα πάνελ των θυρών, οι οποίες ταιριάζουν με αυτές των επενδύσεων που έχουν χρησιμοποιηθεί στο ταμπλό. Κατά τα άλλα, η ποιότητα κατασκευής είναι πολύ καλή και στιβαρή, ενώ έχει γίνει εκτεταμένη χρήση ποιοτικών υλικών. 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Mercedes
test center