Τα Φθηνότερα Βενζινάδικα στην περιοχή σου

Το εσωτερικό διέπεται από την πλέον πρόσφατη αισθητική της Lexus, προβάλλοντας υψηλή τεχνολογία και ποιότητα.

Ο πιεζο-περιστροφικός διακόπτης για το σύστημα infotainment, είναι τοποθετημένος δίπλα ακριβώς από το δεξί χέρι του οδηγού.

Για όσους απαιτούν περαιτέρω καλλωπισμό, εκτός από τα παραδοσιακά καθρεπτάκια στα σκιάδια, υπάρχει και ένα αποσπώμενο καθρεπτάκι πάνω στο τούνελ της κονσόλας!

Πλήρους ρυθμίσεων είναι το κάθισμα και το τιμόνι του NX, σε μια σπορτίφ και πολύ καλή θέση οδήγησης.

Εσωτερικό: High-tech και ποιοτικό

102.084 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 21/9/2015

Πιστό στον υψηλό τεχνολογικό χαρακτήρα του αυτοκινήτου, το εσωτερικό του νέου Lexus NX χαρακτηρίζεται από τη high-tech εικόνα του και την υψηλή ποιότητα που προσφέρει. Όπως σε όλα τα Lexus, έτσι και εδώ, το τούνελ της κεντρικής κονσόλας μεταξύ των καθισμάτων είναι ψηλό, δίνοντας έτσι μια σπορτίφ αίσθηση στον οδηγό και το συνοδηγό, ενώ παράλληλα, όλο το κομμάτι της κονσόλας πάνω στο ταμπλό, γεμίζει από διακόπτες και χειριστήρια – εκτός φυσικά της οθόνης 6,2 ίντσων στο πάνω μέρος της. Πολύ κοντά στο δεξί χέρι του οδηγού και δίπλα στον μικρό το δέμας επιλογέα ταχυτήτων συναντούμε έναν πιεζο-περιστροφικό διακόπτη για το χειρισμό του συστήματος infotainment, ενώ για την… ανάπαυση του χεριού του οδηγού, έχει προβλεφθεί και ένα μαξιλαράκι ακριβώς από πίσω του. Πολύ καλή είναι και η θέση οδήγησης, με ένα σπορτίφ κάθισμα πλήρους ρυθμίσεων, αλλά και ένα τριάκτινο, μικρό σε διαστάσεις τιμόνι. Tags: LEXUS, LEXUS NX