• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Το εσωτερικό είναι ευχάριστο στο μάτι και δείχνει ανθεκτικό στη σκληρή χρήση. Θέλαμε περισσότερες θέσεις για να ακουμπήσουμε μικροπράγματα.

Πλήρης πίνακας οργάνων με ψηφιακή οθόνη πληροφοριών ανάμεσα στα αναλογικά στοιχεία.

Πίσω από τον επιλογέα του κιβωτίου υπάρχει αυτός της τετρακίνησης, η οποία εμπλέκεται και εν κινήσει. Για το «κοντά» φυσικά πρέπει να σταματήσεις.

Κοσμογονία! Η καλή εξοπλιστική έκδοση διαθέτει έγχρωμη οθόνη αφής. Οι διακόπτες χειρίζονται ακόμη και αν φοράς χοντρά γάντια.

Εσωτερικό: Στιβαρό και εκσυγχρονισμένο

94.902 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 8/11/2019

Το σκηνικό στην καμπίνα του νέου Jimny είναι σαφέστατα εκσυγχρονισμένο με τη σχεδίαση του ταμπλό να είναι ευχάριστη και μοντέρνα. Σκληρά μεν τα πλαστικά, αλλά καλοφινιρισμένα και η συνολική εικόνα απτής ποιότητας είναι σαφώς καλύτερη από του προ facelift Vitara. Το σημαντικότερο όμως είναι η στιβαρότητα με το σύνολο να είναι σα να σου λέει «αντέχω, έχω κατασκευαστεί για τα δύσκολα». Σε αυτό συμβάλλουν και λεπτομέρειες όπως οι εμφανείς μεγάλες αλενόβιδες ή το χερούλι στη μεριά του συνοδηγού. Έχουν φυσικά χρησιμοποιηθεί και τελευταίας τεχνολογίας στοιχεία, όπως η εντυπωσιακά τοποθετημένη οθόνη αφής 7 ιντσών στο κέντρο του ταμπλό για το χειρισμό του συστήματος infotainment και σύστημα ειδοποίησης ακούσιας αλλαγής λωρίδας. Κατά τα άλλα, θα θέλαμε το τιμόνι να ρυθμίζεται όχι μόνο πάνω-κάτω, αλλά και μέσα-έξω, ενώ σίγουρα λείπουν οι χώροι για μικροαντικείμενα. Στο πλάι των πορτών δεν χωράει παρά μόνο ένα μπλοκ ζωγραφικής, ενώ αν έχεις μεγάλο smartphone θα δυσκολευτείς να το ακουμπήσεις κάπου.

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

22 διαθέσιμα άρθρα για SUZUKI  JIMNY

 
Σχολιάστε την είδηση 1 σχόλια