3 φωτογραφίες »

Έδωσε 2,5 εκατ. για Enzo χωρίς να την έχει δει

2.638 Επισκέψεις στο άρθρο (5/6/2020)

Ο νέος ιδιοκτήτης αυτής εδώ την Enzo αποφάσισε να δώσει 2,5 εκατομμύρια ευρώ να την αποκτήσει μέσα από διαδικτυακή δημοπρασία και χωρίς να την έχει δει ποτέ από κοντά.


Mέχρι πόσα χρήματα θα ήσουν διατεθειμένος να δώσεις για ένα αυτοκίνητο που δεν έχεις δει ποτέ από κοντά; H απάντηση για τον άνθρωπο που αγόρασε μετά από διαδικτυακή δημοπρασία μια Ferrari Enzo κατασκευής του 2003 είναι περίπου 2,5 εκατομμύρια ευρώ.

Το ιταλικό supercar είναι ένα από 400 που κατασκευάστηκαν από την Ferrari και είχε δοθεί στο Βατικανό για φιλανθρωπικούς σκοπούς. Τον περασμένο μήνα ωστόσο, σε δημοπρασία που έγινε στο ίντερνετ από τον οίκο RM Sotherbys, το μοντέλο βρήκε τον νέο του ιδιοκτήτη.

Το ποσό των 2,5 εκατομμυρίων ευρώ είναι αποτελεί ρεκόρ για τις διαδικτυακές δημοπρασίες, ξεπερνώντας μια άλλη Ferrari, την 288 GTO, που είχε πωληθεί για 2 εκατομμύρια ευρώ κάποιες μέρες νωρίτερα.

Η Enzo έχει στο οδόμετρό της μόλις 2.000 χιλιόμετρα και είναι σαν να βγήκε μόλις από το εργοστάσιο. Πίσω από την καμπίνα, είναι τοποθετημένος ο ατμοσφαιρικός V12 κινητήρας των 6,0 λίτρων με ισχύ 660 άλογα και 657 Nm ροπής που συνεργάζεται με ένα 6άρι κιβώτιο για να σταλεί η κίνηση στους πίσω τροχούς.
 

ALL SEASON FALKEN VS GOODYEAR
vw