• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Το Wazuma V8F Matt Edition εφοδιάζεται από έναν 3λιτρο V8 κινητήρα της Ferrari, που αποδίδει 250 ίππους και συνδυάζεται με σειριακό κιβώτιο 6 σχέσεων, προερχόμενο από την BMW M3.

Με συνολικό βάρος τα 650 κιλά, το Wazuma V8F Matt Edition μπορεί να αγγίξει τα 322 χλμ./ώρα τελική ταχύτητα.

Ένα τετράτροχο με κινητήρα Ferrari 250 ίππων!

4.140 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 29/10/2013

O Lazareth δημιούργησε ένα τετράτροχο όχημα, το Wazuma V8F Matt Edition, που τροφοδοτείται από ένα V8 μοτέρ της Ferrari και συνδυάζεται με 6τάχυτο σειριακό κιβώτιο της BMW M3, αποδίδοντας 250 ίππους.

 
Ο γάλλος κατασκευαστής μοτοσικλετών, Lazareth, ετοίμασε ένα νέο πρωτότυπο τετράτροχο όχημα, το Wazuma V8F Matt Edition, βασισμένο στο Wazuma R1 (που διέθετε τη μηχανή του Yamaha R1). Στο συγκεκριμένο όμως μοντέλο χρησιμοποιήθηκε ένα νέο μηχανικό σύνολο από τη Ferrari, ένας 3λιτρο V8 κινητήρας, που αποδίδει 250 ίππους και συνδυάζεται με σειριακό κιβώτιο 6 σχέσεων, προερχόμενο από την BMW M3. Μάλιστα, η ηλεκτρονική εναλλαγή σχέσεων ρυθμίζεται εξ ολοκλήρου από τα χερούλια.

Παράλληλα, η «special γουρούνα» φέρει 4 δισκόφρενα της Brembo, ενώ διαθέτει και μια εξελιγμένη ανάρτηση με 4 οριζόντια αμορτισέρ. Με συνολικό βάρος τα 650 κιλά, το Wazuma V8F Matt Edition μπορεί να φτάσει τα 322 χλμ./ώρα τελική ταχύτητα, ενώ δεν έχει ακόμα διευκρινιστεί αν η πώλησή του είναι σύμφωνη με τους διεθνείς κανόνες του Κ.Ο.Κ. για χρήση σε δρόμο. Όποιος ενδιαφέρεται πάντως, το κόστος του θα ανέρχεται στα 181.460 ευρώ περίπου.