Επεκτείνουν τις εγγυήσεις τους στην Ελλάδα Ηyundai-Kia

2.830 Επισκέψεις στο άρθρο (9/4/2020)

H πρωτοβουλία του ομίλου Hyundai που λύνει τα χέρια 1,7 εκατ. ιδιοκτητών παγκοσμίως εφαρμόζεται και στην Ελλάδα. Ιδού τι ανακοινώνει η ελληνική αντιπροσωπεία.


Τις προηγούμενες μέρες σας ενημερώσαμε πως Ηyundai και Kia αποφάσισαν να επεκτείνουν τις εγγυήσεις των οχημάτων τους στις περισσότερες χώρες για να διευκολύνουν τους πελάτες τους αυτή την δύσκολη περίοδο. Το μέτρο αυτό θα μπει σε εφαρμογή και στην Ελλάδα, σύμφωνα με ανακοίνωση του επίσημου εισαγωγέα αυτοκινήτων Hyundai και Kia.

Συγκεκριμένα, η Ηyundai Eλλάς, στοχεύοντας στην υποστήριξη των πελατών της που ενδέχεται να αντιμετωπίσουν δυσκολίες στην εξυπηρέτηση και επισκευή των οχημάτων τους κατά τη διάρκεια της πανδημίας του COVID-19, ανακοινώνει την επέκταση της 5ετούς χωρίς όριο χιλιομέτρων εργοστασιακής εγγύησης των οχημάτων τους που λήγει κατά το χρονικό διάστημα από 1ης Μαρτίου έως και 30ης Απριλίου 2020 μέχρι και το τέλος Μαΐου 2020 με απώτερο σκοπό να βοηθήσει τους πελάτες της που αδυνατούν να επισκεφθούν κάποιο Εξουσιοδοτημένο Συνεργείο του Δικτύου της κατά τη διάρκεια της πανδημίας.

Η Ηyundai Ελλάς υπόσχεται επίσης λόγο πως η ίδια και το Δίκτυο της Εξουσιοδοτημένων Εμπόρων και Επισκευαστών θα κάνουν το καλύτερο δυνατό για να παρέχουν στους πελάτες τους την καλύτερη εμπειρία εξυπηρέτησης, ελαχιστοποιώντας την οποιαδήποτε δυσκολία ή πρόβλημα που πιθανόν παρουσιαστεί.

Από την πλευρά της η Kia ανακοινώνει την έναρξη του προγράμματος «Κia Promise» με το οποίο γίνεται επέκταση της 7ετούς εργοστασιακής εγγύησης των οχημάτων της που λήγει μεταξύ 1ης Φεβρουαρίου και 30ης Απριλίου, μέχρι τον Ιούνιο του 2020, στοχεύοντας να βοηθήσει τους πελάτες που ενδέχεται να αδυνατούν να επισκεφθούν ένα συνεργείο κατά τη διάρκεια της πανδημίας.
 

AUTOFIT PASXA
4green