Επεκτείνει τις εγγυήσεις 500.000 οχημάτων η Κia

1.843 Επισκέψεις στο άρθρο (7/4/2020)

Hyundai και Kia επεκτείνουν τις εγγυήσεις των οχημάτων που έληξαν ή λήγουν αυτές τις μέρες για να διευκολύνουν τους πελάτες τους.

Όπως και η Hyundai, έτσι και η Kia αποφάσισε να βάλει σε εφαρμοφή παγκοσμίως το νέο της πρόγραμμα με την ονομασία «Kia Promise» που επεκτείνει δωρεάν την εγγύηση των οχημάτων της.

Το πρόγραμμα ενεργοποιείται σε 142 χώρες και αφορά όλα τα οχήματα Kia των οποίων η εγγύηση έληξε ή λήγει το χρονικό διάστημα από την 1η του Φεβρουαρίου έως τις 30 Απριλίου. Για όλα τα παραπάνω οχήματα, η Kia ανακοινώνει πως η εγγύησή τους επεκτείνεται δωρεάν μέχρι τις 30 Ιουνίου του 2020.

Ο Sangdae Kim, αντιπρόεδρος και γενικός επικεφαλής της Kia στον τομέα των Εξυπηρέτησης Πελατών δήλωσε: «Επεκτείνοντας την εγγύηση για να καλύψουμε τους πελάτες που μπορεί να επηρεάζονται από την πανδημια, η Kia ελπίζει πως θα έχουν ένα λιγότερο πρόβλημα να αντιμετωπίσουν αυτές τις μέρες. Ο στόχος μας είναι να μειώσουμε τις ανησυχίες που μπορεί να έχουν οι πελάτες μας σχετικά με την συντήρηση του αυτοκινήτου τους αυτή την περίοδο».

Η Kia υπολογίζει πως από το πρόγραμμα «Kia Promise» θα επωφεληθούν 500.000 ιδιοκτήτες σε όλο τον κόσμο.
 

Mercedes
skoda