3 φωτογραφίες »

Στο εξωτερικό το 41% θέλει ηλεκτρικό, το 50% βενζίνη-diesel! Στην Ελλάδα;

21.169 Επισκέψεις στο άρθρο (22/7/2021)

Μεγάλο ενδιαφέρον συγκεντρώνουν τα αποτελέσματα μίας παγκόσμιας έρευνας, μεταξύ των οποίων αναδεικνύεται ότι ένας μεγάλος αριθμός ανθρώπων επιθυμεί το επόμενο αυτοκίνητο που θα αγοράσει να είναι ηλεκτροκίνητο, ωστόσο 1 στους 2 δίνει ψήφο εμπιστοσύνης σε βενζίνη και diesel!

Τα ηλεκτροκίνητα αυτοκίνητα είναι πλέον το μείζον θέμα σε συζητήσεις σε θέματα που σχετίζονται με την κινητικότητα, κάτι πολύ φυσιολογικό, αφού ένας πολύ μεγάλος αριθμός χωρών στον κόσμο κινείται προς την υιοθέτηση «πράσινων» λύσεων. Αν και τα ηλεκτροκίνητα αυτοκίνητα συγκεντρώνουν επί του παρόντος πολλούς «εχθρούς», σύμφωνα με μία παγκόσμια έρευνα που πραγματοποιήθηκε από την Ernst & Young (εν συντομία EY), ένας μεγάλος αριθμός θα προτιμούσε να αγοράσει ένα τέτοιο όχημα ως το επόμενο αυτοκίνητό του.


Το σχετικό γράφημα της έρευνας.

Το σχετικό γράφημα της έρευνας.

Αν σου άρεσε: Kοινοποίησε το »
Σχολίασε το, στη σελίδα μας στο Facebook »

 
Συγκεκριμένα η έρευνα πραγματοποιήθηκε σε δείγμα 9.000 ανθρώπων από 13 διαφορετικές χώρες από όλες τις ηπείρους και συγκεκριμένα τις: ΗΠΑ, Καναδά, Κίνα, Γερμανία, Αυστραλία, Σιγκαπούρη, Νέα Ζηλανδία, Ηνωμένο Βασίλειο, Σουηδία, Ινδία, Ιταλία, Ιαπωνία και Νότιο Κορέα. Από το συνολικό δείγμα το 41% απάντησε πως θέλει ένα ηλεκτροκίνητο όχημα (ηλεκτρικό, υβριδικό και Plug-in), ωστόσο βενζίνη και diesel συνεχίζουν να έχουν το προβάδισμα με 50%.

Το ηλεκτρικό VW ID.4 GTX

Το ηλεκτρικό VW ID.4 GTX

Συνέχεια του άρθρου >>>
FORD E-TRANSIT
NISSAN