Tο φθινόπωρο του 2021 θα είναι στην Ευρώπη το VW Nivus.
3 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Tο φθινόπωρο του 2021 θα είναι στην Ευρώπη το VW Nivus.

Έρχεται Ευρώπη το VW Nivus

9.010 Επισκέψεις στο άρθρο (18/3/2021)

Ακόμα μία επιλογή στην κατηγορία των μικρών SUV θα έχουν στη διάθεσή τους σε λίγο καιρό οι Ευρωπαίοι, καθώς η Volkswagen επιβεβαίωσε ότι θα φέρει στη γηραιά ήπειρο το Nivus που ήδη έχει ξεκινήσει τις πωλήσεις του σε άλλα μέρη του κόσμου.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »


Πριν από περίπου ένα χρόνο το VW Nivus έκανε πρεμιέρα στην αγορά της Βραζιλίας, όντας ένα μικρό SUV με coupe στιλ. Από τότε είχε γίνει γνωστό πως κάποια στιγμή το συγκεκριμένο μοντέλο θα προσφέρονταν και στην Ευρώπη και πλέον η Volkswagen επιβεβαίωσε τον ερχομό του, που θα γίνει μέσα στο δεύτερο εξάμηνο του 2021. Μάλιστα σε ένα σχετικό γράφημα η μάρκα κατέταξε το Nivus στο τρίτο τρίμηνο του έτους, οπότε υποθέτουμε πως μέσα στο φθινόπωρο το μικρό SUV θα είναι στα μέρη μας.
 
Αναφορικά με το μοντέλο να πούμε πως είναι μεγαλύτερο από το T-Cross σε μήκος (4.266 χλστ.) ενώ όσον αφορά στο πλάτος και το ύψος οι διαστάσεις ορίζονται σε 1.757 χλστ. και 1.493 χλστ., αντίστοιχα. Το μεταξόνιο μετράται στα 2.566 χλστ., ενώ ο χώρος αποσκευών ορίζεται στα 415 λίτρα με τα πίσω καθίσματα στη θέση τους.
 
Η καμπίνα μοιάζει πολύ με αυτή του γνώριμου T-Cross. Η διάταξη του ταμπλό έχει μεγάλες ομοιότητες, ενώ παρών είναι ένας ψηφιακός πίνακας οργάνων 10,25 ιντσών και μία οθόνη αφής με διαγώνιο 10 ίντσες.
 
Το Nivus στη Λατινική Αμερική εξοπλίζεται με τον 1.000άρη τρικύλινδρο TSI των 116 ίππων. Το ίδιο μοτέρ προσφέρεται με την ονομασία «200 TSI» σε έκδοση που «καίει» βιοαιθανόλη και αποδίδει 128 ίππους με 200 Nm ροπής. Στις δυο περιπτώσεις, το κινητήριο σύνολο ολοκληρώνεται με το αυτόματο κιβώτιο 6 σχέσεων που μεταδίδει την κίνηση στον εμπρόσθιο άξονα. Στην Ευρώπη, θεωρείται δεδομένος ο εφοδιασμός του με τον 1,0 TSI των 116 ίππων, ενώ ίσως υπάρξουν και εκδόσεις πετρελαίου και φυσικού αερίου.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Toyota
peugeot