Έρχεται η 1η Digital Ελληνική Έκθεση Αυτοκινήτου!

51.794 Επισκέψεις στο άρθρο (12/11/2020)

Η 1η digital Έκθεση Αυτοκινήτου στην Ελλάδα είναι γεγονός. Μάθε όλα όσα θα δεις, αλλά και τι θα κερδίσεις!

Μετά την επιτυχία της «Διεθνούς Έκθεσης του AutoΤρίτη», η οποία συγκέντρωσε πάνω από ενάμιση εκατομμύριο επισκέψεις (1.500.000), σειρά έχει η «Ελληνική Έκθεση Αυτοκινήτου».

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Η 1η digital Έκθεση Αυτοκινήτου στην Ελλάδα!

Από τις 24 Νοεμβρίου και για διάστημα 3 εβδομάδων στον διαδικτυακό χώρο του autotriti.gr θα παρουσιαστούν:
  • Όλα τα Νέα & τα Βest Sellers μοντέλα των σημαντικότερων κατασκευαστών, τα οποία βρίσκονται και διατίθενται ήδη στην ελληνική αγορά. Βενζινοκίνητα, Diesel, Υβριδικά & Ηλεκτροκίνητα μοντέλα και οι καλύτερες προσφορές τους
  • Οι After Sales υπηρεσίες της νέας εποχής που δίνουν καινοτόμες λύσεις στις νέο-αναδυόμενες ανάγκες του κοινού.
  • Οι καλύτερες προτάσεις από την αγορά των Ελαστικών. Premium, Budget & Best Sellers προιόντα από Top Βrands σε ειδικό τομέα στην Έκθεση Αυτοκινήτου του AutoΤρίτη!
  • Και σε ειδικό τομές, Προϊόντα & Υπηρεσίες αυτοκινήτου! Επώνυμα Brands, Value for money προτάσεις για ιδιώτες & για επαγγελματίες (B2B).
Φυσικά –όπως κάθε χρόνο- κατά την διάρκεια της ελληνικής Έκθεσης Αυτοκινήτου το κοινό, που αναμένεται να ξεπεράσει τις 2.000.000 επισκέψεις (!) θα έχει την δυνατότητα να συμμετάσχει και στον διαγωνισμό-θεσμό της ελληνικής αγοράς αυτοκινήτου για την ανάδειξη του Καλύτερου Αυτοκινήτου της Χρονιάς «Best Car 2021», μπαίνοντας στην κλήρωση για 2 αυτοκίνητα.

Δείτε ακόμη:

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

ALL SEASON FALKEN VS GOODYEAR
skoda