Διεθνής Έκθεση Αυτοκινήτου του AutoΤρίτη (+video)

1.723.773 Επισκέψεις στο άρθρο (14/10/2020)

Το autotriti.gr πρωτοπορεί και διοργανώνει μια μοναδική digital Έκθεση Αυτοκινήτου ώστε να δείτε όλα τα σημαντικά μοντέλα που θα οδηγήσουμε το επόμενο 6μηνο και να μάθετε τις τάσεις της αυτοκίνησης που δημιουργούνται!

Διεθνής Έκθεση Αυτοκινήτου του AutoΤρίτη (+video)

  • Διεθνής Έκθεση Αυτοκινήτου του AutoΤρίτη (+video)
  • Διεθνής Έκθεση Αυτοκινήτου του AutoΤρίτη (+video)
Παρίσι, Φρανκφούρτη, Γενεύη, Ντιτρόιτ και πολλά ακόμα μέρη του κόσμου φιλοξενούν μεγάλες εκθέσεις αυτοκινήτου κάθε χρόνο. Φέτος το φθινόπωρο, ήταν παραδοσιακά η σειρά του Παρισιού να ανοίξει τις πύλες του, ωστόσο, εκθέσεις δεν γίνονται μιας και η κατάσταση δεν το επιτρέπει και έτσι, το autotriti.gr αναλαμβάνει χρέη «διοργανωτή» για μία μεγάλη ψηφιακή έκθεση, η οποία έχει όλα τα νέα μοντέλα που θα παρουσιάζονταν και θα κυκλοφορήσουν το επόμενο 6μηνο. Αλλωστε, με 11 εκατομμύρια επισκέψεις στις σελίδες του autotriti.gr τον Σεπτέμβρη, μόνο μικρό event δεν μπορεί να χαρακτηριστεί!

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

 
Τι περιμένουμε, λοιπόν, από την αυτοκινητοβιομηχανία μέσα στο επόμενο διάστημα; Ποια είναι τα 70 νέα μοντέλα που θα κυκλοφορήσουν και ποιες τάσεις προκύπτουν;
 
Η περιήγησή σας στη digital έκθεση του AutoΤρίτη είναι χωρισμένη, όπως βλέπετε παρακάτω, σε 6 διαφορετικά Hall, ανάλογα με το ύφος του κάθε μοντέλου, ωστόσο από μια βόλτα προκύπτουν σημαντικά συμπεράσματα!
 
Πρώτα από όλα, είναι ξεκάθαρο ότι οι κατασκευαστές χρησιμοποιούν ολοένα και περισσότερο μπαταρίες εξηλεκτρίζοντας τα μοντέλα τους. Χαρακτηριστικά, 53 στα 70 μοντέλα της έκθεσης είναι mild hybrid, hybrid, plug-in ή ηλεκτρικά! Μάλιστα, διαφαίνεται πως στα μικρά αμαξώματα χρησιμοποιούν mild hybrid και hybrid τεχνολογία, ενώ στα μεγαλύτερα αμαξώματα βάζουν μεγαλύτερες μπαταρίες που φορτίζουν και από την πρίζα (plug-in).

Αναφορικά με τα ηλεκτρικά διαπιστώνουμε ότι η αυτονομία των ηλεκτρικών θα μεγαλώσει σημαντικά στο επόμενο διάστημα. Έτσι, τα ηλεκτρικά πόλης θα βγάζουν 250 με 300 χιλιόμετρα με μία φόρτιση από 150 χλμ. που έβγαζαν πριν, ενώ τα μεγαλύτερα ηλεκτρικά θα έχουν αυτονομίες κοντά στα 500 χιλιόμετρα από τα 300 χλμ. που είχαν παλαιότερα. Ενδεικτικό επίσης ότι τα ηλεκτρικά γίνονται μόδα, είναι άλλωστε και ότι 6 κατασκευαστές (Honda, Fiat, Lexus, Mazda, Ford, Skoda) παρουσιάζουν για πρώτη φορά το 1ο τους ηλεκτρικό μοντέλο, ή το πρώτο σε συγκεκριμένη κατηγορία!

Κλείνοντας διαπιστώνουμε ότι τα supercars παραμένουν πιστά στη βενζίνη ως καύσιμα, ενώ η τρέλα των SUV εξαπλώνεται ολοένα και περισσότερο. Ενδεικτικό είναι πως 36 στα 70 μοντέλα της έκθεσης είναι crossover/SUV!
Παρακάτω, μπορείτε να περιηγηθείτε στα Hall της έκθεσης του ΑutoΤρίτη και να μάθετε τα πάντα για τα μοντέλα που εκτίθενται σε αυτό!
Καλή απόλαυση...

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Mercedes
test center