Η teaser εικόνα της Genesis.

Έρχεται νέο μοντέλο από την Genesis

1.671 Επισκέψεις στο άρθρο (14/4/2021)

Η Genesis έχει προγραμματίσει να παρουσιάσει σε λίγες ημέρες ένα νέο αυτοκίνητο, δίνοντας στη δημοσιότητα μία ασπρόμαυρη teaser εικόνα.

Μπόλικη δουλειά φαίνεται πως έχει η Genesis, η οποία έχει στα σκαριά αρκετά μοντέλα προς παρουσίαση. Αν και δεν έχουν περάσει πολλές ημέρες από τη στιγμή που η premium μάρκα της Hyundai σύστησε στο κοινό το εντυπωσιακό X Concept, αποδεικνύεται ότι η κορεατική μάρκα έχει προγραμματίσει ένα ακόμη ντεμπούτο για αυτόν τον μήνα και μάλιστα σε λίγες ημέρες από σήμερα.
 
Όπως λοιπόν γνωστοποίησε η εταιρεία για τις 19 του Απρίλη έχει προγραμματίσει την παρουσίαση ενός νέο μοντέλου, γεγονός που θα γίνει κατά τη διάρκεια της έκθεσης αυτοκινήτου στη Σαγκάη της Κίνας. Η κορεατική εταιρεία έδωσε στη δημοσιότητα μία ασπρόμαυρη teaser εικόνα, η αλήθεια είναι όμως πως δεν αποκαλύπτει περί ποιου μοντέλου πρόκειται.
 
Ωστόσο η κλειστή μάσκα αλλά και το μεγάλο εύρος της δείχνει πως πιθανότατα πρόκειται για ένα αμιγώς ηλεκτρικό SUV. Άλλωστε κατά το παρελθόν έχει επιβεβαιωθεί η πληροφορία πως εντός του έτους θα αποκαλύπτονταν τόσο το χωρίς ρύπους SUV της Kia, κάτι που συνέβη μέσω του EV6, όσο και αυτό της Genesis.
 
Η έντονη φημολογία που έχει αναπτυχθεί υποστηρίζει πως αυτό το μοντέλο θα είναι το GV70e, δηλαδή η αμιγώς ηλεκτρική έκδοση του GV70. Από κει και πέρα υπάρχουν και άλλοι που αναφέρουν πως το μοντέλο θα είναι το μικρότερο GV60, αν και οι μέχρι τώρα πληροφορίες κάνουν λόγο πως το GV60 αναμένεται να έχει διαφορετική μπροστινή όψη από τα τρέχοντας SUV της Genesis, άρα διαφορετική όψη και από το μοντέλο της teaser εικόνας.
 
Όπως και να έχει το ντεμπούτο είναι προγραμματισμένο σε λίγες ημέρες, οπότε η αγωνία δε θα κρατήσει για πολύ.

NEO PROACE
skoda