• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Η Renault μετά την έλευση νέου Captur προχώρησε στο ευρωπαϊκό εμπορικό λανσάρισμα, του δημοφιλούς SUV.

Ευρωπαϊκό λανσάρισμα για το Renault Captur

8.566 Επισκέψεις στο άρθρο (19/12/2019)

Η Renault μετά την έλευση νέου Captur προχώρησε στο ευρωπαϊκό εμπορικό λανσάρισμα, του δημοφιλούς SUV.

Η Renault ξεκίνησε το ταξίδι του Captur στην ευρωπαϊκή αγορά, το οποίο ξεκινά από το Ηνωμένο Βασίλειο όπου ανακοινώθηκαν οι πρώτες τιμές, ενώ παράλληλα ξεκίνησαν οι παραγγελίες, με τις παραδόσεις να αναμένεται να ξεκινήσουν από τον Μάρτιο του 2020.
 
Στο «νησί» το μοντέλο θα προσφέρεται σε τρεις εκδόσεις. Στη βάση θα βρίσκεται το Captur Play, ο βασικός εξοπλισμός του οποίου θα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων, στάνταρ LED προβολείς, ζάντες 17 ιντσών, cruise control με περιοριστή ταχύτητας, κλιματισμό, σύστημα ψυχαγωγίας με οθόνη 7 ιντσών, Bluetooth και οθόνη πληροφοριών οδηγού 4,2 ιντσών. Αναφορικά με την τιμή το μοντέλο θα κοστίζει από 17.595 λίρες, δηλαδή περίπου 20.824 ευρώ.
 
Με 19.095 λίρες (περίπου 22.600 ευρώ) οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να αποκτήσουν το Captur Iconic. Η έκδοση αυτή προσθέτει, διαφορετικούς τροχούς 17 ιντσών, οπίσθιους αισθητήρες στάθμευσης, LED φώτα ομίχλης στο μπροστά μέρος, μπάρες οροφής, φιμέ τζάμια και σύστημα πλοήγησης.
 
Η έκδοση Captur S κοστίζει στο Ηνωμένο Βασίλειο τουλάχιστον 20.595 λίρες (περίπου 24.370 ευρώ) και σε σύγκριση με τις υπόλοιπες προσθέτει ένα μεγαλύτερο σύστημα πληροφοριών και ψυχαγωγίας με οθόνη αφής 9,3 ιντσών και πλοήγηση, Apple CarPlay και Android Auto και ψηφιακό πίνακα οργάνων 7 ιντσών. Φωτισμός περιβάλλοντος, κάμερα οπισθοπορείας, μπροστινοί αισθητήρες στάθμευσης, δερμάτινο τιμόνι και δερμάτινη ταπετσαρία είναι μεταξύ των στάνταρ χαρακτηριστικών που προσφέρει.
 
Τρεις κινητήρες βενζίνης και δύο ντίζελ συνθέτουν τα μηχανικά σύνολα. Στη βενζίνη πρώτα βρίσκεται ο 3κύλινδρος TCe 100 (100 ίππους και 160 Nm ροπής) που συνδυάζεται με χειροκίνητο κιβώτιο 5 ταχυτήτων. Ο TCe 130 (130 ίππους και 240 Nm ροπής) που συνεργάζεται με χειροκίνητο ή αυτόματο κιβώτιο 6 σχέσεων και ο TCe 155 (155 ίππους και 270 Nm ροπής) που έρχεται ζευγαρωμένος αποκλειστικά με το αυτόματο  κιβώτιο. Στο ντίζελ βρίσκουμε τον dCi 1,5 λίτρων με δύο ιπποδυνάμεις 95 και 115 ίππων. Η πρώτη επιλογή συνεργάζεται με ένα χειροκίνητο κιβώτιο 6 ταχυτήτων, ενώ η τελευταία μπορεί να συνδυαστεί προαιρετικά και με το αυτόματο κιβώτιο DCT 7 ταχυτήτων.

Σχολιάστε

49 διαθέσιμα άρθρα για RENAULT  CAPTUR